Idag ar ingen vanlig dag

....for det ar pappas fodelesedag! Hurra hurra hurra hurra

Grattis paps, hoppas du far en fantastisk dag.


USCH

Gudars skymning. Nar jag inte trodde saker och ting kunde ga annu mera snett efter torsdagens show, sa hade jag helt fel. Saklart.

Passade smattingarna igar kvall for foraldrarna skulle ut pa halloween fest. Skulle dessutom stanna over natten, vilket jag verkligen sag fram emot. En gigantisk sang - helt for mig sjalv. En god natt somn! Ja jo tjena.

Forst och framst kunde jag inte somna. Jag var hur trott som helst men jag var helt overtygad om att det var nagon som smog omkring huset. Riktigt obehagligt. Dessutom sa askade och blixtrade det och det var varldens storm utanfor. Runt midnatt lyckades jag iallafall krypa ner i sangen, och somnade kanske en halvtimme senare.

Efter en timmes somn vaknar jag av att telefonen ringer. Det var en kompis som var ute och festade (det var ju anda halloween) men jag orkade inte svara. Somnade om igen, varav att jag vacks igen av foraldrarna som kommer hem runt halv fyra.

Tredje gangen vacks jag av att jag hor att nagon gar pa toaletten (toaletten ar vagg i vagg med det rummet jag sover i) och kissar. Efter en liten stund inser jag att jag dock hor personen LITE VAL TYDLIGT for att denne ska befinna sig inne pa toaletten. Jag vander mig om och ser da precis Blair (pappan) som halvt om halvt ramlar ut ur mitt rum. Han hade varit sa full att han var helt overtygad om att han var inne pa toaletten, nar han i sjalva verket stod i mitt rum!! Precis vid kanten av min sang (dar toaletten egentligen skulle ha varit, dock ett rum bort)!! usch usch usch usch usch

Det ar verkligen varldens goaste foraldrar, men om man har kommit over 40 stracket borde man val anda ha lart sig att dricka med matta?

Jag hann inte saga nagot, for jag var helt chockad sjalv, och nar jag fattade vad som hade hant hade han redan gatt och lagt sig igen. Klockan var da kvart over fem, och jag kunde absolut inte somna om i den stanken. Som tur var sa vaknade lillen och jag gick och hamtade honom och gav honom valling, och de andra tva kom strax darefter for att kolla pa TV. Sa jag har varit vaken sen fem i morse och inte sovit mer an tva, tre timmar. Suck.

Hade tankt att beratta for Camilla vad som hade hant, men han var runtomkring hela tiden och det var alldels for pinsamt att saga det rakt ut nar han var dar och kunde hora.... Han kom namligen inte ihag det imorse.

Haha assa.... mina roommates holl pa att skratta ihjal sig nar jag berattade vad som hade hant. Och sjalvklart ar det kul, men inte just da nar man befann sig i den situationen... naval, det var min sista dag med barnen sa kommer ju inte se dom sa mycket mer.

Nu ska jag ta en DUSCH!


Mina sma skitungar imorse

Is that legal? Really?

Vad trott man blir ibland. Jag hade skrivit ett jatte langt inlagg om showen i torsdags kvall, och precis innan jag hinner ladda upp inlagget bestammer sig internet pa Mcdonalds for att ge upp for dagen. Hann inte spara heller. Sa nu forsoker jag igen.

Jag maste saga att jag var riktigt imponerad av dansarna som var med under showen. Men nar showen borjar med att en av tjejerna halsar oss valkomna, ber oss askadare att en efter en ta av hennes kladesplagg och sen springer runt i underklader, gula diskhanskar (sadana som gar hela vagen upp till armbagarna, ni vet) och ett harnat over ansiktet och skriker: Don't look at me. Don't look at me. DON'T LOOK AT ME - da borjar man ju undra.

Sen sprang hon ut, som tur var for jag kande mig valdigt obekvam, och en hel del manniskor borjade springa runt i salen som vi stod i och satte upp allt material som dom behovde ha under kvallen. En person jag verkligen la marke till var en kille i en gul fotbollstroja, fotbollsskor och graa, fula kalsonger. Jag kallade honom for "undieboy". Han var dessutom helt svettig, riktigt snuskigt.

Anyway, sen slacktes ljuset i salen och rymdmusik borjade spelas. Aterigen, valdigt obekvamt. Jag visste inte om jag skulle skratta eller grata, och vid det har laget sa lamnade varan larare oss fyra studenter och akte hem (??). Sen kom en tjej i vit labbrock ut i salen och hade en stadvagn framfor sig. Precis som i en dalig skrackfilm hade hon en ficklampa under hakan och stirrade rakt fram, samtidigt som hon upprepade: Must clean. No germs. Must clean. Vid det har laget hade showen pagatt i 30 minuter och jag forstod fortfarande inte storyn bakom. Ar det sa konstigt?

Nog for att jag gatt pa manga musikaler, teatrar och "art performance" i mitt liv och kan darfor se "outside the box", men denna show fattade jag mig verkligen inte pa. Vad ville dom egentligen fa ut, vad var budskapet? Att vi alla ska borja stada mer?

Darefter borjade dom placera nagra fran publiken runt ett fint uppdukat langbord (lyckligtvis vad jag INTE en utav dem) och borjade halla ut en massa tomatsas, pasta, gradde, vin, vatten, ananansringar och gud vet vad. Dom skapade varldens matkaos pa bordet, av nagon anledning. Nar jag inte trodde det kunde bli annu konstigare sa tar "undieboy" av sig alla sina klader (och da menar jag ALLA) och glider genom matkaoset pa bordet pa magen helt spritt sprangande naken!!

Och sen var showen slut.

Ar det bara jag som ar korkad eller kan ni faktiskt se en rod trad genom denna show? Please, let me know.

Carriage Works - Branch Nebula's Sweet

Kom precis in i klassrummet efter tva timmar solande i Hyde Park! mmmm, man kande verkligen hur det brande. Vi var ett gang som kopte lunch och satte oss i parken och tog det lugnt. Perfect day

Ikvall ska jag pa en show som heter Carriage Works - Branch Nebula's Sweet, dar publiken kommer vara i centrum och dansarna kommer dansa runt omkring oss. HAFTIGT! jaaaklar, kom precis pa att jag totalt glomde kameran. Hoppas tracy har med sin, laddar upp bilder pa det sen isafall!

gaaaah det ar vissa i min klass som jag BLIR TOKIG PA! suck. men har ett par egna jag umgas med, dom ar bast!




'cuz this is my life

Hello Sweden

Sitter nu i skolan bredvid Kimmy och Caroline och gor lite research om Port Douglas. Ska dit med papsen sen i sommar och dyka! Alla sager att det stallet ar helt fantastiskt sa jag ser verkligen fram emot det. Dock sa ar det tydligen valdigt varmt och fuktigt dar uppe den tiden pa aret, men alla tycker att vi borde aka dit anda och uppleva Barriar revet!

Har langa dagar i skolan nu, 8-5 varje dag forutom fredagar da jag ar ledig. Laser 6 (!!) olika amnen just nu, gosh. Men det ar enkelt som tur ar sa det kommer nog ga bra.

Igar traffade jag som sagt johanna, vi gick sedan pa bio och sag eat, pray, love. Gillade den filmen strongt - mamma, du borde ga och se den!

Planen for idag efter att jag har slutat ar att ga till "the swedish cafe" vid Hyde Park med Johanna och fika! Sen ska jag forsoka hinna med att ge mig ut och springa ocksa. Och shoppa, behover ett par jogging shorts! Och sommarklader, det borjar bli varmt nu.....

Dagens dresscode: balleringa med en los tubklanning. Jeansjackan finns nerpackad i vaskan IN CASE OF.

I love this place.

Hotellet i Port Douglas:










VROOOOOOM VROOOOM

Sorry guys, internet la av i helgen sa jag har inte haft mojlighet att uppdatera. Fixar nytt internet pa fredag - sa det blir segt med updates denna vecka.

Igar var jag pa BBQ med Ben, Franzi, Lena och Mika. Riktigt trevlig, traffade Lenas kompisar nere vi Tamarama Beach.

jaaaa justeee, att kora bil i lordags var helt OTROLIGT! Gud sa roligt det var, brummade pa som bara den. Franzi ocksa, haha. Var faktiskt inte alls sa konstigt att kora pa andra sidan vagen som jag trodde - hyra bil nasta? njee, pengar forst kanske. men kul var det. har massa bilder att ladda upp fran den dagen, men sitter i skolan nu sa bilder kommer till helgen!

Nu ska jag mota upp Johanna och ata lunch pa sydneys basta lunchstalle i Surry Hills! Sen blir det kanske B&J till efterratt..... Gor hundra situps varje dag nu sa lite glass kan man anda vara vard nar det ar 27 grader varmt ute!!

kjol och linne ar det enda som anvands for tillfallet. hur ar vadret i Sverige? Sno horde jag? mohah

pics.


The famous bridge. At Circle Quay/ The rocks.


Det har huset kanner ni val anda igen? Hoppas jag verkligen..


Jagersnitzchel eller hur det nu stavas. Smarrigt som bara den!


Nagon tysk lek med klockor. Candaice nast langst till hoger.




Hahahahah



Oldrickar tavlingen


Argyle, skitfint stalle! (Vilket inte alls syns pa bilden!)


Belinda & Nat

Drama doesn't follow me, it rides on my back

Hade en super trevlig kvall igar med gamla ganget - gud vad jag har saknat dom! At middag pa Lowenbrau och dom tvingade mig att stalla upp pa en oldrickartavling?! Jag kom tvaa. Anyway, galen kvall. Ska ladda upp bilder ikvall - sa spana in bloggen igen om nagra timmar.

HOWEVER - vet ni vad jag ska gora imorgon?????!!! Roommate Franzi bjod med mig upp till Blue Mountains- hennes kollega kommer och hamtar oss imorgon bitti klockan 9. Sa vi ska tillbringa dagen dar, och SEN..........gaaah blir helt pirrig nar jag tanker pa det:

VI SKA KORA RACERBIL PA EN RACERBANA I SKOGEN!!!!!!!! gaaah vad kul det ska bli. Vi ska sjalvklart inte kora jatte fort, sa oroa er inte. Men jag saaknar verkligen att kora bil, sa jag ar i upplosningstillstand just nu. SKA BLI SA HIMLA ROLIGT!!!

Sa ikvall stannar jag hemma och ta det lugnt, resten av roomisarna ska ivag pa olika fester runt om i staden. Vilket innebar att jag far en kvall ensam i lagenheten, skooooont! Ska sova tidigt, ar helt slut.

Fick PD (performance with distinction, hogsta betyg) idag i accountingklassen, hoho.


From failure to success

GLAD IGEN! haha nagot jag verkligen har lart mig har borta ar att snabbt lagga undan allt det negativa och fokusera pa det positiva. Satt precis och skrev ett prov, och vi har glasvaggar runt vara klassrum. Helt plotsligt nar jag tittar upp sa ser jag Tracy och Belinda som star och hoppar och tjuter och vinkar at mig, och sa hade dom skrivt pa en stor lapp LOWENBRAU!!!!! (det ar det vi ska ikvall och ata, det var inte riktigt sakert om vi skulle dit eller till the cross)

jag kunde inte lata bli att skratta. Dom tjejerna ar helt underbara. Sa jakla trakigt att Bell slutade idag och Tracy har bara ett block kvar....

Sa ikvall blir det att fira! Sen att jag borjar 8:30 imorgon behover vi inte direkt diskutera.....

Okt. 20, 2010 (skrevs igar men kom inte upp)

Busy day - college i tva och en halv timme. Livet ar hart ibland.

Nu ligger jag hemma, har precis tagit ett glas vin tillsammans med Frejsin som snart ska ut pa date. D-A-T-E! Hur coolt ar inte det? Fast hon hatar det ordet sa nu kommer jag sakert fa skit for att jag skrev det.

However. nu ska jag ivag och ata middag med Johanna och sen ska vi spela biljard!


Ingen bra dag idag

Vet ni var jag ar riktigt sugen pa? Och inte ar det marabou choklad (dock sa saknar jag det gaaalet mycket), utan att komma hem och fa ...jag vet inte.. borja livet? Livet har redan borjat - jag vet. Men jag vill verkligen stadga mig. Kopa en mysig liten etta mitt inne i Stockholm (ja pappa, du hade ratt angaende det), inreda den och ha en stadig inkomst. Och sen borja plugga pa Stockholms universitet till civilekonom.

Ja det ar precis det jag vill. Har fatt lite tid att tanka ut vad jag vill gora med mitt liv i framtiden har nere, och det ar precis det jag vill. Har kollat upp alla viktiga datum och har aven pa skoj testat att gora hogskoleprovet pa internet.

Bla. Nej idag ar verkligen ingen bra dag. Men ska forsoka leva i nuet och inte ett ar i forvag. Men u know me, jag alskar att lagga upp planer och drommar.

Back to college, sen eventuellt ut och fira nagra kompisar som gar ut idag.

Fit for fight

YEY! Efter ha blivit inspirerad av Frejsin som gav sig ut pa en springtur nar jag lag och susselussade, sa har jag nu sjalv varit ute i 30 min och sprungit. Och sen varldens fyspass pa det, 100 situps och lite andra roliga ovningar som jag inte vet vad de heter. Ar helt slut nu.

Har gjort en lunch till mig sjalv efter att vi har bestamt oss for att bli nyttiga har i huset - kokade vitkal och hade stekta champinjoner (utan smor eller fett) och stekt lok till det. Och salt och peppar. Ruskigt gott, har fatt nan grej for vitkal den senaste tiden.

BEACH 2010 - here I come!

Nu: hopp in i duschen och sen skola!

Godmorgon

Idag vaknade jag upp till en gra, trakig och regning morgon i Sydney - ingen surfing idag alltsa. big dislike.

Har anda ganska mycket plugg, och tankte aven ge mig ut pa en springrunda sen lite senare. Idag sa aker min finaste Pauline ner till varmen - hur ska jag klara mig utan alla dina mail jag far varje dag? Sola lite at mig ocksa babe.

Nu ar det snart prick tva manader tills paps, och kanske Eva, kommer hit! me like. Och tva manader till julafton...

herrejissanes, vart har det har aret tagit vagen??



Det har bilden togs igar nar jag var pavag hem fran jobbet med barnen. Dom bor i Rose Bay - riktigt fint omrade. Ser ni city i bakgrunden? ascoolt.

Ett tips

Om du nagon gang kanner for att imponera pa nagon du tycker om eller respekterar - gor da foljande:


Satt pa dig ett par lojligt hoga skor. Helst med plata. Se till att vara runt en massa manniskor, och helst ska du sta i en liten liten liten sluttning. Allra bast ar det om det precis har regnat ocksa. Nar du sen gar forbi personen i fraga och ska lite coolt saga hej da - se da till att gora en Janne Langben och ramla pladask pa rumpan med benen rakt upp i vadret. Men det slutar inte dar; nar du sen ska stalla dig upp - ramla igen!

Jag lovar. Personen i fraga kommer definitivt komma ihag dig.

Citat: "Basta icebreakern EVER!"




Update

Been way too long - I know. Men jag har en massa roliga nyheter att beratta!

Forst och framst har jag fatt ett (jag skrev en forst, snacka om att svenskan borjar forsamras) jobb - som marketing assistant!

Min larare - Deborah, som alltid ger mig en massa mojligheter att jobba pa olika events - ringde mig i torsdags nar jag var hemma. Hon fragade lite hur det var och sadar, sen slangde hon ur sig: vill du ha ett jobb? Jaaaaaaaa, klart jag vill! - svarade jag. Det ar skolans marketing bolag som jag ska jobba hos, tillsammans med en tjej som heter Natasha som jag har jobbat med lite forut. Supermysig tjej! Kommer jobba 20 timmar i veckan, och fa 20 dollar i timmen! Dessutom, eftersom jag har ett schema som forandras var femte vecka, sa kommer dom jobba runt mitt schema hela tiden! Jag blev sa himla glad.

Annars har jag inte gjort nagot speciellt, haft skola och fick hogsta betyg pa mina accounting prov tjohoo. Sen jobbade jag fredag-  lordag och hjalpte familjen att flytta. Och igar var jag och Frejsin pa ett "roof party" 10 min ifran oss. Riktigt trevligt, men stannade bara i typ 2 timmar och sen traskade vi hem igen. Skrattade sa mycket att mascaran rann.

Vaderupplysning: det har varit storm och riktigt kallt de senaste tva dagarna (typ 18 grader och iskalla vindar), men idag ar det stralande sol och riktigt skont! Dock sa ska jag och Freja strax bege oss till Paddys market for att kopa en massa gronsaker - C YA

12/10/2010

Idag vaknade jag upp (tur det) och hade en mysig frukost med Freja och Franzie. Sen begav jag mig till college, avslutade min andra kurs av de fyra jag har under det har blocket, riktigt skont. Sen kom jag hem, kopte med mig en supergod sallad till lunch och kollade pa Remember Me for.....jag vet inte, 3:e gangen? Love it. Se den!

Nu har jag precis kommit hem efter en 45 min joggintur i Hyde Park. Solen sken men det var samtidigt blasigt sa det var riktigt behagligt att rora pa sig.

Nu vantar jag pa att Freja ska komma hem fran workwork sa att vi kan laga middag och sen titta pa VAMPIRE DIARIES!! gaah, jag ar helt beroende.

Saknar er darhemma, hoppas att ni har en fin host.
KRAM

ännu ett inlägg

Juste, jag glomde namna att jag och Freja nu ar inne pa den tredje kvallen av Transformers 2. Vi somnar bara hela tiden, och ikvall tanker vi dessutom banka oss framfor datorn och titta pa nya vampire diaries avsnitt (FOR DET AR SA JAKLA BRAA) sa jag vette tusan nar vi kommer se klart transformers.... I'll keep you guys up to date about this fascinating subject.

Anyway. I mandags jobbade jag med kidsen hela dagen, dom ar riktigt sota och dom borjar antligen kanna igen mig (finally, efter en och en halv manad liksom...) och dom lyssnar dessutom pa mig. SUCCESS! Dom hade sin grannkompis over, familjen flyttar namligen pa lordag och dom ville ha en liten avslutningsmiddag for henne. Hon ar 9 ar och heter Anna Louise, och har cancer. I somras sa hittade dom en tumor i hennes hjarna, som dom lyckades ta bort helt och hallet genom operation. Men hon gar nu pa valdigt stark kemoterapi samt nagot annat, kommer inte ihag vad det hette. Traffade henne igar, och delar av hennes vackra, langa bruna har borjar ramla av.

Har aldrig traffat nagon sa ung med cancer forut. Hon presenterade sig for mig och var valdigt artig, och sen nar jag hade fixat middag till dom och Camilla var pa overvaningen sa satt hon och jag och pratade lite. Sen sa hon helt plotsligt: -

-Vill du veta varfor jag inte har nagot har pa vissa delar av mitt huvud?

Jag blev helt stalld, men svarade att om hon ville prata om det sa lyssnade jag garna. Hon berattade hela historien, att hennes foraldrar hade gratit nar hon lades in for operation och att hon sjalv var valdigt radd. Stackars liten. Jag fragade henne hur hon mar nu, och hon sa att hon mar bra men att hon ar ganska trott. Hon var dock glad for hon har tre hela veckor tills hennes nasta kemokur skulle ske igen. (Hon har dem var femte vecka) Hon petade lite i maten och ursaktade sig for att hon inte har sa varst mycket aptit just nu. Jag sa att jag absolut forstod och att hon garna fick hjalpa mig bada lillen istallet.

Enligt Camilla sa har hon inte mycket tid kvar, det ar valdigt allvarligt och medicinen verkar inte hjalpa henne. I varsta fall maste hon opereras igen. Usch, vad tragiskt det maste vara for familjen.

Man inser verkligen under sadana har dagar att man ar riktigt lyckligt lottad.

men tja

HEJ BLOGGEN! 

du ar ej glomd, jag lovar. Har haft lite granna for mig den senaste tiden, och hor och hapna - JAG HAR BILDBEVIS!

jajamensan, jag har tagit kort for omvaxlingens skull. Har sa mycket att beratta att jag ska forsoka stycka upp det i flera olika inlagg istallet sa blir det roligare och lattare att lasa.

Forst maste jag haspla ur mig en fraga som jag har gatt och grunnat pa den senaste tiden. Hur tusan ska jag gora med min nyinkopta dator sen nar jag kommer till Sverige? Jag har ju inte a a och o. Ni fattar. Gar det att gora nagra ominstallningar, fixa nytt tangentbord eller natt sa att man kan lagga till dom bokstaverna? HELP ME.

Naval. Efter en mindre sa bra lordag sa var sondagen helt fantastisk. Vaknade upp pa morgonen, at en god frukost och begav mig sen ut i det skinande vadret och sprang langst Darling Harbour. Wow vad vackert det var, mycket folk dock. Och solen gassade pa nagot helt galet, sa jag orkade bara 40 min med lite power walk emellan. Men jag var nojd och glad, endorfinerna satte spratt pa hela kroppen och jag fick massor av energi.

Kom hem precis lagom tills tyskarna skulle upp pa varat tak och ligga och steka i solen vid poolen. Varan egen pool. Har jag namnt det? Anyway, jag foljde med dom dit upp och battrade pa en no existing branna och lyssnade pa lite musik. Sen blev det sa varmt att jag och Franzi hoppade i poolen och simmade i 20 min. Snacka om working out morgon.

Har kommer iallafall lite bilder till er dar hemma i hostvadret:





Avundsjuka?! BRA! :-D

i miss u,


Fireworks


Without struggle there's no progress

Sa fort man skriver nagot som har med ilska eller ledsamhet att gora sa stiger antal besokande nagot enormt. Deprimerande. Varfor ar det sa? Behover verkligen sa manga manniskor se nagon annan ma daligt for att sjalva inse att det finns nagot att gladjas over i deras egna liv? Igen; deprimerande.

Med det sagt - kom hem for en stund sen fran Bondi dar jag fick lana Saras sang over natten. Gulliga tjejer det dar. Efter skolan igar sa gick jag ut med min nya klass, jaklar vad kul vi hade. Stannade dock bara till lite efter tio, men vi fick nagra kvalitetstimmar tillsammans.

Har dock varit extremt dalig med kameran den senaste tiden - jag ska battra mig.

Nu ar det dags att hoppa in i duschen for att gora sig redo for ikvall. Emelie, Frejas jobbarkompis, ska visa oss en japansk restaurang runt hornet dar man far laga sin egen mat. Flera fran deras jobb kommer joina oss, och aven kanske Sofie och Ralphie! Ska bli sa roligt.

Hoppas ni far en trevlig lordagskvall, miljoner kramar

Thanks god it's friday

Bort med alla dystra miner - jag ar ju i Sydney! Men tro inte att du kommer undan for det, det finns nagot som heter karma och det kommer sla tillbaka pa dig nar du minst anar det.

Anyway, har precis haft en exam i Creditors Accounting. Barnsligt latt, var klar pa 15 min och har nu en och en halvtimmes break. Jahapp, och nu da? Ar klar med i princip alla rapporter, sa jag tankte nog fixa lite med CV:t. Det blir sa konstigt nar man skriver ut det, typ 10 strlk for smatt sa man ser ju ingenting.


Pratade med bade mamsen och papsen igar - trevlans! Pappa och Eva kommer hit nagra dagar innan julafton, can't wait! Och mamma ska forsoka fa in en resa nagon gang i feb/mars, det blir ju perfa. Och daremellan ska jag nog forsoka resa lite - om planboken tillater. Jag och Johanna pratade om en weekend till Darwin, bara for att se den tropiska djungeln och allt det dar. Sen blir det resa resa resa med Frejsin nasta ar efter att skolan slutar - JIPPIE!


Nu ar det kaffetajm, BYE

Andas in, andas ut

Klockan ar strax 11pm har borta, men jag ar pigg. Somnade vid sex efter att jag hade slutat skolan, handlat, duschat och atit varldens godaste soppa som Freja hade sparat undan till mig. Forsokte lasa lite, men det slutade med att jag somnade i sangen med boken over ansiktet - och vaknade upp vid halv elva. Toppen, hur tusan ska jag kunna somna nu?

Och tillat mig skratta forresten. Jag ar inte den som brukar bry mig om sma bagateller, och pa senare tid har jag verkligen lart mig att andas in, andas ut and move on. Men det ar lite komiskt nar folk efter over ett ars tid - fortfarande - forsoker fa mig att reagera. Och ja, i och med detta inlagg sa reagerar jag. Antligen. For nu har bagaren runnit over. Jag har statt ut i mer an ett ar, men nu far det fan racka. VAX UPP! Respektlost ar vad det ar. Och forresten;

VEM FAN AR DU?


ps. var radd om det som ar mitt.


California Sydney Roadshow

Jisses, mycket kan handa pa 24 timmar.

Igar (onsdag) vaknade jag upp och kande mig lite smatt uttrakad. Langtade hem.

Du daremot, sa ar jag riktigt riktigt glad. Ska fa jobba pa annu ett event!! Calirfornia Sydney Roadshow. Vet dock inte riktigt an vad det innebar, men min kara larare Deborah kom fram till mig igar och fragade om jag ville jobba som volontar dar. Dom soker efter 10 st volontarer endast, och jag har redan en plats! Ska bli sa himla roligt

Sen traffade jag Johanna pa kvallen, hade bord pa ett stalle i Bondi som heter Mojo. Jag at tapas for forsta gangen, det var det godaste jag har varit med om!! Och efterratten............jag dog nastan. Varm chocklad i nagot smortacke tillsammans med gradde och nagon sylt. Jiiiissses, jag maste verkligen lara mig baka dem. har ingen aning om vad det hette dock, allt stod pa spanska. 

Efter lite sangria till det sa traffade vi Anna, varldens goaste tjej! Gick till en coctailbar i Bondi, tog en drink och tog sedan taxin till Side Bar som ligger runt hornet fran mig. Annas pojkvan spelade med sitt band dar pa kvallen, sa vi gick dit for att titta. Riktigt duktiga var dom! Kommer latt ga tillbaka dit nasta gang dom spelar. 

Idag var jag under mitt break fran college i Bondi och jobbade med ungarna. Camilla erbjod sig aven att prata med sin brorsa (som ar delagare till en av de storre nattklubbarna i Sydney, Ivy bla.) och foroska fixa in mig dar som bartender pa alla deras miljoner event dom har nu innan jul. GAAAH galet kul!! Och ligger precis i narheten av dar jag bor dessutom, perfekt! Uppdaterar mer om det nar jag vet hur det blir. Ska ringa runt lite i helgen. 

Och vadret? Mulet idag men nu borjar den tropiska fuktigheten krypa fram, kanns som att man har smorjt in sig med olja varje gang man gar ut. yacki! 

Now back to the studies, har hur mycket som helst att gora. 

BYE - MISS U ALL HEAPS 

Promote Innovation

Sitter i skolan, har precis fatt lara oss hur man gor en Gantt Chart...............

Slutar 11, har ett break i 4 timmar da jag ska till Bondi och hjalpa camilla med barnen. Sen tillbaka till skolan. Sen hem och pluuugga, hade tydligen EN TILL rapport som jag maste skriva, pa 800 ord. Ska vara inalamnad imorgon, shoot me.


Trygghet

Sa kanner jag mig nu. Trygg. Min fru gjorde en kopp te till mig nar jag satt och pluggade som mest, och sedan krop vi ner i sangen och jag laste min bok medan hon uppdaterade sig om vad som sker i varlden. Mysigt.

Blev tacos till middag idag, och istallet for kottfars anvande vi corn! inte majs alltsa, utan svampen som man kan byta ut kott med. Smakar typ precis likadant, gud sa gott det var.

Ar i princip klar med det mesta av plugget nu, har bara lite kvar att skriva pa min rapport.

Nu ar det laggdags for oss har pa andra sidan jorden. Tank pa att vi har stallt bak var klocka en timme, sa nu ar det nio timmars skillnad mellan Sydnet och Stockholm.

I miss you all.

Lunchbreak

Nej nog pa deppigheterna, nu ar det studytime! Har en rapport pa 700 ord som maste vara inlamnad pa onsdag, jag har inte ens borjat...

Men forst, scrambled eggs till lunch!

Homesickness...

... ar bland det varsta som finns.

Har mina ups and downs. Aven fast jag nu har varit har i tre manader sa har det fortfarande inte gatt over. Man kanner sig sa tom pa nagot satt, som att nagot saknas. Och det gor det ju. Familjen, vanner, traditioner och rutiner. Kan inte sluta upprepa det. Lite sjukt egentligen, att man kan sakna rutiner. Att man kan kanna sig sa vilsen som manniska om man bryter dem. Manniskan ar inte sa stark som man kan tro. Iallafall inte jag.
 


High expectations. I hate them.

Ligger just nu i sangen och har atit mackor och en kopp te till frukost. Resten av mina roomies haller pa och gor sig redo for manly, det ar tydligen nagon festival dar idag. Men inte jag inte, jag ska vara hemma och plugga.

Har prov i OHS, Workplace Safety imorgon, och har inte pluggat sa mycket pa det. Har ju varit pa alla lektionerna, sa jag kan nog mycket redan sen innan men maste bara repetera lite. Sen har jag en rapport pa 700 ord som jag maste skriva for Promote Innovation klassen.

Kul mandag! Vi ar dessutom lediga fran skolan idag for det ar nagot speciellt med denna mandag. Fraga mig inte vad. Den ar rod iallafall.

Hamnade pa en hemmafest igar med riktigt trevligt peeps, blev bjudna pa varldens godaste dipptallrik med massa gronsaker och feta, och ol och trevligt sallskap. Sen gick vi (I SPOREGNET) till Kings Cross, men vi var ute alldeles for sent sa efter tag tackade jag for mig och traskade hem med min roomie Lena.

Det finns inga främlingar, bara vänner vi inte känner.

Tjo!

Flyttade i fredags, darav den daliga uppdateringen. (kanns som att jag alltid har en massa lojliga ursakter - jag ska battra mig. nyarslofte.)

Jag trivs iallafall som fisken i vattnet, gud sa kul vi har tillsammans. Precis som ett gammal par, hon och jag. Freja och jag alltsa. Och vad gjorde vi igar? Vi ordnade en super healthy middag, och kande oss enormt duktiga. Sen tog sockerbehovet over och vi gick osminkade i mjukisbyxor, flipflops och keps till Coles for att handla en varsin (!!!) chipspase, timtam och mjolk. Sa vi spenderade varan lordagskvall ute pa balkongen, i mjukisklader, med massa tjockismat. Men jag njoot, det var precis det jag behovde.

Igar och idag har jag bara legat hemma medan Frejsin har varit pa jobbet. Har last min bok, pluggat och stadat. Sen senare ikvall kanske det blir utgang, beror helt pa hur min fru och jag kanner ikvall.

Vaderuppdatering (som kanke gor er glada dar hemma i kalla Sverige): 15-18 grader, gratt och sporegn. Perfekt helg att bara ligga hemma och slappa.


Gratt


18 vaningar upp


RSS 2.0