WE DID IT AGAIN!!!



YES FOLKS - vi hoppade fallskarm idag igen, jag och min lilla cill. Och tva andra kompisar. Denna gang blev det att hoppa baklanges direkt ut fran planet. Sa det blev en elegant bakatvolt. SA JAKLA KUL!!!
It was awesome. Ofc.


En vanlig helg i Sydney

Har inte uppdaterat pa tre dagar sag jag. Ooops! Sa har kommer en snabb update om helgen som varit:

Fredags: Skola till klockan fem, sen en timme body pump och en timme yoga. Var helt dod efter! Snabbt hem och byta om till klackar och svarta jeans och linne, och sen var det dags att sla klackarna i taket (annu en gang) med Cillen och Eva-Lotta. Galen kvall blev det, hade hur roligt som helst! Bilderna ligger pa Evas kamera, laddar upp lite senare!

Lordags: Tog det lugnt under dagen, sen kom Denise och Anna hem med en maaassa mat och vi korde varldens basta BBQ bestaende av chips och dipp till forratt, grillat kott (nagon file, riktigt gott), grillad majs, sallad med feta,avocado och rodbetor (MUMS!), kokt potatis och BEA till main och jordgubbar med glass och maple syrup till efteratt! Hur mysigt som helst. Slockande pa tva roda i soffan, tills Denise vackte mig och jag forflyttade mig till sangen luftmadrassen.

Sondag (idag): Shoppat lite, tvattat och fixat hemma. Blev sen en mysig middag i Coogee och en ol pa det. Nu ar jag ater hemma och forsatter med tvattandet. SUCK. Imorgon blir det stranden med Anna!

Gotta go - KRAM

Torsdag 27/01/2011

Hey,

det ar nu kvall har borta pa andra sidan jordklotet, 10:47 PM narmare bestamt. Och jag ar skiittrott! Har fixat en massa med mina saker och sa, flyttar ju till Kingsford i helgen! Eget, nyrenoverat rum! Med nya, frascha kudden och tacken och lakan! Can't wait. Har en massa assessments jag maste fa klart imorgon, och jag har verkligen inte orkat plugga nagot ikvall. Sa far kora hart imorgon. Sen ar det body pump och yoga som star pa schemat efter skolan. Sen dusch, byta om och dra vidare till Manly dar vi kor en girls night out! Woop woop



Har ar en bild fran igar da jag och nagra fran klassen drog till Bondi Beach for att titta pa nar dom slog varldsrekord i "Thong Challenge". Det var ju Australia Day. Alla lag pa dessa stora, uppblastbara flipflops ute i vattnet och holl i varandra. Det gar ut pa att samla sa manga som mojligt som haller i varandra och bildar en kedja. Det var vaaaarmt och jatte dimmigt, men vi hade kul i vattnet och hoppade i vagorna. Bra dag!


Nagot att tanka pa

People come into your life for a reason, a season or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person.


Tisdag

Sitter i skolan och avslutar lite saker som jag har legat efter med. Och skrivit ut en massa nodvandiga papper - antligen! Kanns jatte skont att fa lite traksaker gjorda.

Jag har forresten forsok ladda upp filmen via youtube sa att det ska funka for alla att se videon. Men det funkar inte! Satt i jakla 145 min och vantade pa att den skulle bli klar nar texten - "This video couldn't be uploaded due to an error". Jaha. Vadda for jakla error?!?!? Och den kom pa det nar jag hade vantat i over en timme. Den kunde inte saga det tidigare. Som sagt mina damer och herrar: Linnea Strand gar inte ihop med tekniska saker.

Om 5 min ska jag kila ner till gymmet och ga pa ett spinningpass. Sen ar det middag hemma, tror det blir nagon spansk ratt som en av roomisarna ska koka ihop. GOTT! Sen ska jag och Diddi pa bio i junction ikvall. Vi ska se "The Dilemma"! Tror jag iallafall? Jag vill iallfall se den, hoppas att hon gar med pa det...

Hjalp, brattom brattom. HORS SEN!


Video pa forsta hoppet



Jag ska fixa filmen! Tror att man maste vara inloggad pa sin facebook for att det ska funka, typiskt.

Skydiving!

Nu ar jag hemma igen efter en laaang dag. Men fy tusan vad roligt vi har haft det! Gick upp runt atta och begav mig in mot city for att mota Cillen och sen bli upphamtad av en shuffle bus som skulle oss till var drop zone, dar vi skulle ga pa planet.

Jag kan ju meddela att det var svart for frukosten att trilla ner, man var inte daligt nervos imorse. Men samtidigt sa sag jag sjukt mycket fram emot det, jag alskar sadana har saker! Det var ungefar en timmes resfard, sen var vi framme. Vi registrerade oss och hamnade med forsta planet (!) sa man hade inte sa mycket tid att sitta och vanta och bli annu mer nervos. Tur det. Det var bara att hoppa i overallen och sen borjade Joel, killen jag hoppade med, filma. I borjan av filmen ser man pa mig att frukosten haller pa att hoppa ur munnen, stammar typ nar jag star och prata med honom. Var riktigt skakig.

Sen hoppade vi in i planet, och nar vi startade kom den riktiga nervositeten. Men det var 15 min fard sa nerverna hann lugna ner sig innan vi skulle hoppa, vilket var skont. Det var hanterbart liksom. Men sen nar jag ser min alskade Cill forsvinna i varldens fart ut ur det stora halet i planet, da var jag skrackslagen. Man ser att nar jag forsoker le sa vagar jag inte oppna ogonen helt, hahah. Men sen ar det hur kul som helst, sa fart vi var ur planet och hade slutat snurra omkring sa vagade jag oppna ogonen helt och njuta av hur jaaaakla fort det gick ner mot marken och sen utsikten nar han hade fallt ut fallskarmen. Basta upplevelsen jag har gjort i hela mitt liv! Darfor hoppade vi EN GANG TILL!

Da hoppade jag med en kille som heter Scott, dock sa filmade vi inte den gangen. Sjalvklart var man nervos den gangen ocksa, nastan lite mer faktiskt. Speciellt nar killarna borjade planera att de skulle gora bakatvolter nar vi hoppade. Jahapp. Bara att hanga pa. Men bakatvolten var aaaasharlig, och da vagade jag ha ogonen oppna dessutom. Ena stunden sag jag flygplanet sen helt plotsligt kom marken mot mig i farlig hastighet. Fick styra den gangen ocksa, och vi snurrade runt en hel del. Sa jakla roligt, blir nog en till gang nasta sondag eller mandag!! 

I nasta inlagg kommer videon, och om det inte funkar for vissa att se den sa kommentera det sa fixar jag det via You Tube istallet.

KRAM


Glad tjej








Lite laskigt...

Lordag kvall i sann amerikansk anda

Igar, pga. den framskjutna fallskarmshoppningen, blev det stranden for hela slanten tillsammans med Sofie. Hur mysigt som helst, lag nere pa Bondi Beach i flera timmar och at glass, riskakor och en massa vatten. Varmt och skont. Vagorna var gigantiska dock, sa man vagade sig bara i for ett snabbt dopp och sen var det bara att ruscha upp sa fort man kunde sa att man inte blev ihjalslagen av vagorna (typ).

Sen motte vi upp Rosanna och hennes syster och en hel del annat peeps for middag inne i city. Det blev asiatisk mat. Vilket i princip ar det enda som finns inne i stan. Dom skulle sen vidare till Ivy men jag tackade for mig och rorde mig hemat, var helt slut efter att ha varit vaken sen klockan 6 pa morgonen.

Idag har jag bakat en kaka och hjalpt amerikanarna att stada upp infor Jessies B-day party. Det blir beer-pong i sann amerikansk anda!


Miss u guys


UPDATE

FALLSKARMSHOPPNINGEN AR UPPSKJUTEN TILLS PA MANDAG!

Cillen ligger hemma och mar riktigt daligt, hanger over toaletten och har feberfrossa. Fightern sjalv havdade att det inte var sa farligt och att vi skulle hoppa iallafall. Ar hon galen?!?! Har ringt och pratat med foretaget och det var inga problem att skjuta upp det tills pa mandag morgon istallet.

Den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange


Pirr i magen

Jahapp. Da var det dags for nasta galna upptag. Namligen fallskarmshoppning! Jag vagar inte aka fritt fall som ar 80 meter hogt, men jag kastar mig garna ut fran ett litet flygplan pa 4500 meters hojd? Vad ar det for fel pa mig?

Naval, det ar midnatt har borta och jag ska upp runt halv sju imorgon bitti. Halv tio maste vi vara dar, vet dock inte riktigt nar sjalva hoppet sker for det ar teori och sant innan. Men mamma och pappa - jag lovar att skicka ett sms nar jag star nere pa fast mark igen for att beratta att jag overlevde.

Har nordat mig framfor datorn halva kvallen, har kollat pa en massa fallskarmshoppsvideor. Jaaklar vad kul det ska bli! Det roliga ar att jag ar faktiskt inte sa nervos... Mest forvantansfull. Men det kommer val imorgon. Cilla ringde nu och var jatte nervos och slangde ur sig: "men vad ar det for fel pa dig, ar du inte nervos kvinna???!? Du later ju kolugn!!" Haha. Men det blir val som pa mammas och Christers brollop nar jag skulle sjunga solo - Jag var inte ett dugg nervos innan, inte ens nar jag gick upp till kyrkan for att sjunga upp, men tio minuter innan cermonin sa sprack det. Tararna bara sprutade.

Jag undrar hur jag kommer reagera imorgon. Framfor kameran och allt. Jajamensan slakt och vanner - ni kommer fa se mig hoppa ut fran flygplanet pa video sen nar jag kommer hem!





Jag och Keira for nagon vecka sen


Utsikten fran Cillens balkong


Jag och Cillen pa theme Studio 54 haha.


Pa en mysig restaurang i Manly forra helgen



GODNATT!



Stressigt

TJA

Sitter nu pa ett internetcafe med Johannisen i Bondi Junction. Har haft nagra hektiska dagar med varldens basta Cill. Med "hektiska" menar jag langa dagar pa stranden (och sonderbrant ansikte) och sen har vi slagit klackarna i taket tre kvallar i rad.

Idag ar det pluuuugg som galler. Har lite uppsatser att skriva, usch. Vadret ar iallafall daligt idag (25 grader och mulet) sa det ar lika bra att fa det gjort.

Igar var jag, Johanna hennes pojkvan och hans tva kompisar pa IKEA. Nostalgi! At kottbullar med lingonsylt och brunsas och potatismos! Bara for att liksom. Huuur gott som helst. Investerade i lite saker till den nya lagenheten. Storshoppingen blir av nasta helg!

Maste rusa, bilder kommer inom kort

KRAM

Fraser Island


Jacuzzi!










Blev biten av en myra. H-vete vad ont det gjorde.




Papsen


Kolla vad jag kan










Bluebottle


Gjort av sand








Promenad i regnskogen


Ser ni odlan?






I sotvattensjon


Hotellet






Min nyars outfit. Fin va?




Farjan over till Fraser








Alla badade i den har lila polen istallet for havet.


In action










BILDBOMB

Ar nu hemma hos Johanna och slappar. Igar gick vi alla roomisar (det ar ungefar 7 personer som bor har, tva vaningar) pa bio. Sag den nya filmen med Christina Augilera: Burlesque - SJUKT BRA FILM!!!

Sov ut ordentligt nu imorse, har precis atit frukost och sitter och lagger upp en massa bilder. ANTLIGEN har jag internet som funkar. Planerna for idag ar att aka in till stan och mota upp Cillen och shoppa klader infor "Studio 54" festen som ar imorgon. Sen blir det middag hos Soff och Ralphie.

Planerna framover ar att aka och kolla pa mobler tillsammans med Johanna pa mandag och tisdag, sen pa onsdag sticker hon ivag till kalla Sverige for en kort visit. Sen maste jag plugga plugga plugga, har hur mycket som helst i skolan just nu. Dessutom maste jag komma igang med traningen lite battre igen, tranar bara en gang i veckan nu bara for att det har varit sa rorigt. 

Ja juste. Sen far vi inte glomma FALLSKARMSHOPPNINGEN nasta fredag. Jag kommer do.  




Pa en liten strand, Day Dream Island


Dessa sotnosar skuttade omkring lite overallt pa on







Utomhusbion




Massage











I nasta inlagg kommer bilder fran Fraser Island

Onsdag morgon

Hej hej halla.

Jag vet att jag har varit jatte dalig pa att uppdatera, men nar jag ska anvanda internet pa hotellet sa funkar det inte. Usla dator. Jag sager ju att jag inte gar ihop med tekniska saker.

Sitter nu i skolan igen. Har varit full rulle de senaste dagarna, har hangt med Cillen och haft utgang med min forra klass. Dom gick ju ut forra veckan. Jaklar vilken kvall - helgalen.

Igar var jag och pappa i Hunter Valley pa en guidad tur. Vi hade otur med vadret med varmt var det. Och riktigt roligt. Larde mig en hel del om olika slags viner, 4 olika vingardar hann vi med under dagen. Och sa inforskaffade jag mig riktigt god ost. En harlig dag.

Bilder finns det tusen av men eftersom internet pa min dator ar som det ar sa far ni vanta lite till mina vanner. Ska forsoka fixa det nu under helgen, anslutningen kanske ar battre hemma hos Johannisen som jag flyttar hem till imorgon! Roooomie.

Pa lordag ar det forresten fest. Med tema. It's gonna be epic. Vet dock inte vad jag ska kla ut mig till an. Men det loser sig. Sista kvallen med papsen ikvall, vi ska ut och ata en god middag han och jag.

Horde forresten att nyheterna om Brisbane har natt hela vagen hem. Usch, det ar katastrofalt. Det ar tur att jag inte valde Martin College i Brisbane. Men Viktor, om du laser det har. HOR AV DIG! Jag har forsokt att ringa.




Lagenhet uthyres/bytes

Om det ar nagon som letar efter en lagenhet att hyra/byta omgaende, eller inflyttning senast 1 mars, meddela da garna mig pa [email protected] eller [email protected] .

Det ar en luftig och ljus 3:a, nybyggd, pa 7:e vaningen i Blackeberg. Nara gangavstand till tunnelbana och buss, samt egen parkeringsplats i garage.

Vi foredrar om du/ni har en hyresratt att byta ut, garna en etta eller tva, varsom i Stockholm. Ni far da ta over ett forstahandskontrakt. I annat fall gar det aven bra om ni skulle vilja hyra denna lagenhet i andra hand under nagra manader.

Var snall och hor av dig/er sa fort som mojligt da det ar lite brattom. Det finns aven bilder pa lagenheten jag kan bifoga vid forfragning.

NYHETER

Sitter i skolan, igen och ska strax ha presenation.

Tankte bara beratta att jag fick varldens basta erbjudande igar! Varldens basta johanna erbjod mig ett rum i Kingsford, nara Maroubra Beach! Ett eget rum! I en helt nyrenoverad lagenhet! Flyttar in i slutet av manaden tillsammans med henne och hennes pojkvan. YEEEY! Vi kommer ha tillgang till bil, tradlost internet och ett gigantiskt kok. Me like. Tills slutet av januari kommer jag troligtvis bo hemma hos Johanna, snacka om att hon hjalpte mig ur en riktigt knivig situation. Och priset for ett eget rum? 100 dollar. I'm so happy.

Back to work, sen blir det utgang med klassen som avslutning pa det har blocket!

C YA

Onsdag 5 januari

In college. Again.

Har jobbat pa riktigt bra med gruppen nu pa morgonen, sa vi ar alldeles strax redo for varan 15 min presentation imorgon! Skoooont. Sen ska jag trana klockan halv sex, och sen blir det att mota upp Johanna for middag i Bondi. MYS! Har saknat henne, har ju inte traffats pa over en hel vecka!

Hotellet i Coogee ar jaaaatte fint. Kanns riktigt lyxigt att fa bo pa hotell i Sydney. Planen for nasta vecka ar att hitta nagot billigt hostel i Manly, efter att pappa har akt. Sen far jag borja leta efter rum i Manly, for det ar dit jag har tankt att flytta! I'll keep you all up-to-date.

Utgangen med Cillen i mandags blev riktigt lyckad. Blev forst nagra goda coctails pa Space, sen vidare till Boutchen (vet ej om det stavas sa men det ar sa det uttalas). Sen efterfest hos Cillen och Danne. Blev en laaaang kvall, men har man vantat i 6 manader sa ar det klart att man slar pa stort!

Planen i helgen ar att eventuellet ta papsen till Hunter Valley for att smaka riktigt gott vin samt goda ostar.

Uppdaterar sa fort jag kan, har massa bilder att visa er!

PUSS

BACK IN SYDNEY

Skrivet 3 jan

Hej!

Nu ar jag tillbaka i Sydney igen, landade igar vid halv tva. Checkade in direkt pa hotellet i Coogee, superlackert! 100 meter fran stranden och wollies ligger bara tvars over gatan. Perfection.

Fraser Island var otroligt haftigt att se, speciellt nar vi satt i en lastbil och akte rakt in i skogen och fick en guidad tur genom on. Skumpade pa ganska rejalt, men roligt var det. Avslutade turen med en regnskogsvandring samt ett dopp i en insjo som bestar av sotvatten (!). Vattnet var alldeles turkost, skithaftigt.

Internet ar otroligt segt sa det kommer ta hundra ar att ladda upp alla bilder. Sa jag lagger upp nagra at gangen varje dag istallet!


Pappa pa farjan pavag till Day Dream


Hotellrummet pa Day Dream Island. Stoooora sangar!



Tog mig 30 min att fa upp dessa tre bilder. Det ar helt hopplost med internet har nere! Anyway, nu har jag bradis - ska till Manly och sla klackarna i  taket med varldens basta Cill.

BTW - Vet ni vad som hander den 21 jan??? Jag och Cillen ska kasta oss ur ett litet flygplan pa 4500 meters hojd. Bara for att det ar skoj. Nervos? Neeejsch......


Jag ar skrackslagen.

RSS 2.0