Nyarsafton

Hej alla dar hemma,

Det ar nyarsafton idag! Och gissa vart jag sitter just nu.......taaadaa: Brisbane Domestic Airport. Sitter och vantar pa var transfer som ska ta oss till Fraser Island, och kommer vara framme sent ikvall. Men vi far iallafall fira tolvslaget pa on, alltid nagot! Ibland blir det lite tokigt, men hey - det kommer ju fler nyar.

Dagarna pa Day Dream var iallafall helt fantastiska, underbart vader och extremt trevlig och serviceminded personal. Dom servade en med drinkar nar man lag nere vid stranden samtidigt som man lag och tittade pa alla wallabies som skuttade omkring. Paradis! Var ute och dok igar, fick en privatlektion med lararen. Vi gick ner direkt fran stranden pa andra sidan on, och simmade ut. Var jakligt coolt, denna gang sa kande jag att jag var tvungen att ta egna beslut och han lat mig simma forst ibland for att ta lite kontroll. Dock sa var det lite dalig sikt under vattnet, sa vi skojade lite efterat och sa att om vi hade sett en haj sa hade det varit pa riiiiktigt nara hall.

Frukostbuffen ar ocksa nagot jag maste ge cred for, jaklar vad god den var! Massa frascha frukter, brod, flingor, youghurt, och saklart bacon, aggrora, stekt agg, bonor etc etc. Matt blev man definitivt!


Lunch pa Mermaids






Lite egopics, massa fler bilder kommer sen! Har bilder pa hotellrummet och andra delar av on, men mitt internet ar sa jakla segt och var transfer kommer strax. Have patience with me!

GOTT NYTT AR!!!!

Dyka lite

Hahah ser ni hur jag staller mig och gor varsta poserna infor kameran innan jag hoppar i vattnet? Jag dor.




Beautiful

Det ar ju valdans roligt nar man lagger ner halva sin sjalv pa tre inlagg med massor av bilder - och sa kommer dom inte ens upp! Jag skyller pa blogg.se, suck. Nu ar dom iaf uppe, en och en halv dag senare. Idag borjade jag dagen med en fantastisk frukostbuffe foljt av en timmes massage. Hur skont som helst!

Sen har vi legat och latat oss vid poolen/ havet hela dagen. Varmt som tusan var det, blev skuggan mestadels. Brande armarna riktigt rejaljt, sa gar det nar man laser for mycket. Hade besok av Mr Varan/ Leguan (kan inte se skillnad pa dem) som var ca 30 cm fran min solstol. Nej men tjena, en meter stor reptil med en tunga lika lang. Da var man inte sa kaxig.

Har en  ETT (haha svenskan borjar bli risig nu assa..)  fantastiskt vackert rum, har inte hunnit lagga upp dom bilderna an - det kommer imorgon. Internet har inte funkat under hela dagen och det ar egentligen inte ens meningen att jag ska vara uppkopplad nu under semestern. Men jag kunde ju inte lata bli :) Rummet ar iallafall gigantiskt med tva (!) dubbelsangar (fatta vilken lyx det ar for mig, som har delat sang sen i juli liksom), minibar, stort och frasch badrum, balkong etc. Nara till poolen och havet ligger det ocksa. Perfekt!

Imorgon blir det forhoppningsvis dykning igen och sen mer slapp vid poolen/havet (de ligger namligen "vagg i vagg", om ni forstar vad jag menar). Pa fredag bar det av till Fraser Island!

Har kommer lite mer bilder:


Propellflygplanet



Day Dream Island

Bilder pa rummet etc. kommer imorgon!


Day Dream Island

Nu ar vi pa hotellet pa Day Dream Island!

Resan gick jatte smidigt. Sitter nu i den gigantiska lobbyn och vantar pa att fa tillgang till varat rum. Vadret ar helt fantastiskt, soligt och 30 grader varmt. Laddar upp bider harifran senare, batteriet borjar ta slut och jag har inte tillgang till nagot eluttag.


Forsoker ladda upp videon pa nar jag dyker mitt andra dyk med tuber men facebook ar ju samst sa det tar en stund. Far bli imorgon istallet! Nu ar klockan 11:48 AM har borta. Funderar pa att aka ut med en bat och dyka imorgon igen, om vadret tillater..... yey.

So long

Mer Port Douglas


Stranden vid varat hotell




Golfbanan bakom hotellet


Poolen






Min nya bikini!




Lobbyn




Lagom trott tjej efter snorklingen


Hotellomradet



Vralhungrig och supersvettig tjej vid golfklubbens restaurang


Sista kvallen - Skaldjursrisotto! mums


Port Douglas

Hej allihopa! Blir ett snabbt inlagg det har, sitter pa Cairns flygplats och ska strax boarda planet som ska ta oss till Hamilton Island och sedan blir det farja over till Day Dream Island! Dagarna har i Port Douglas har varit helt fantastiska, tur med vadret hade vi ocksa. Regnade bara pa kvallarna. Har dock varit lite isolerad, har varken haft internet eller telefon pa hotellet. Far se hur det blir nu pa Day Dream Island, tror att det ar likadant dar. Men smsa om det ar nagot, dom brukar komma fram efter ett tag!

Dok i forrigar ute i det stora barriar revet - jag ar kar! Det ar min nya craving, jaaaaklar vad haftigt! Var 3 meter fran en haj dessutom, dock itne sa stor - kanske runt 1.5 meter. Men jag horde fran de andra att det hade varit en riktigt stor haj pa andra sidan baten ocksa, fick se bilder och den var stoooor. HAFTIGT! Har planer pa att ta dykarcert sen nar jag kommer tillbaka till Sydney.

Annars har vi bara legat vid poolen och latat oss i varmen, och atit god mat inne i staden. Igar blev det skaldjursrisotto for min del, riktigt gott.

Nej nu ar det dags att boarda snart verkar det som, ska forsoka ladda upp lite bilder nu om jag hinner.


Hotellrummet


Badrummet!

Dykarutrustningen pa baten


Snorkla

Bloggpaus

Vad ar det jag ser? Senast skrivna inlagget: 5 dagar och 12 timmar sen. Jag ar SAMST.

So sorry, men Cillen har aaantligen hittar ner hit till Down Under - och papsen likasa! Har haft full rulle den senaste veckan med fester, julklappsshopping, sol och bad m.m.

Imorgon ar det JULAFTON och jag ska forst bege mig till Soffepropp for att lampa av de saker jag inte ska ha med mig till Port Douglas. Och byta julklappar, tihi. Sen ska jag mota upp Jonna och byta julklappar med henne - sen hem och fixa infor julknytiset vi ska ha har i Manly. Sen tidigt i sang for om mindre an en och en halv dag sa aker vi till PORT DOOOOUGLAS! 6:00 AM pa juldagen gar planet.

Kommer inte ha med min dator, men papsens dator ar med. Men uppdaterar jag inte under veckan sa lovar jag att en feting uppdatering kommer ske den 2a januari - med bilder och hela koret!

TITTA IN DA!

Och juste;

GOD JUL OCH GOTT NYTT AR!!

I know what I want

Hej!

Vaknade for en stund sen och har atit en god frukost. Det var skont att fa sova ut for en gangs skull, ingen mer skola!!! JULLOV! Jaaaaaa!

Firade detta genom att ata middag med Jonna vid Darling Harbour, och ett glas vin till det. Riktigt mysigt, det var fantastiskt vader igar kvall. Sen motte vi uppe hennes norska kompisar vid The Domain parken och kollade pa en jukonsert! Gigantisk konsert - vilket jag inte hade vantat mig. Dom hade rehearsal igar, och sjalva konserten kommer hallas ikvall. 15 000 manniskor vantas att komma, Josh Groban ar en utav alla de artister som upptrader. Var hur mysigt som helst att sitta dar pa graset igar och lyssna pa julmusik, antligen fick jag lite julkansla!
 
Hade planer att aka till Bronte idag for BBQ, men vadret ar riktigt kasst sa de nya planerna for dagen ar handla pa coles, tvatta och trana. Och plugga. Hur tragiskt ar inte det, plugga forsta dagen pa jullovet?

Har massor med videos och bilder att lagga upp, men hittar for tillfallet inte sladden till mobilen i allt kaos, ska forsoka fixa det ikvall!

over n' out.

-

Uttrakad. Har varit i skolan heeeela dagen och jobbat pa en gigantisk uppgift som vi endast har fatt en och en halv dag pa oss att gora! Men jag har basta teamet, sa det ar inga problem. De flesta i klassen har knappt borjat pa den medan vi har avklarat mer an halften. Yey. Kanns skont nu infor julledigheten och allt, sa behover man inte stressa upp sig.

Nu sitter jag och dodar tid, har 30 min tills jag ska borja bege mig ner till gymmet och byta om. Ska pa ett RPM pass idag, har ingen aning om vad det innebar men jag vet att man sitter pa en cykel. Som spinning, fast med ett annat program antar jag.

Har en massa bilder att visa er men ar knappt hemma sa hinner aldrig ladda upp. Har kommer iallafall en jatte haftig bild som Jonna tog:


Torsdag

Hey peeps,

Klockan ar nu 9:22 AM har borta och jag har exakt 13 min pa mig innan jag maste bege mig utanfor dorren for att ta farjan in till stora staden. Tills dess maste jag ata frukost, packa ihop gymklader och borsta tanderna. Och fixa haret. Whish me good luck.

Tuff dag i skolan idag, massor med assessment som ska goras klart och lamnas in. Sen gymmet efter det och till sist men inte minst; bio med Jonna och ev. Franzie! Kommer inte ihag vad filmen heter men jag vet att den ska vara BRA och har premiar idag!

CYA

(kommer bilder fran Manly Beach senare, lag pa stranden och laste igar medan Franzie surfade. Livet leker)

Manly

Jaha folks, da har jag tagit mitt pickpack och flyttat till Manly. Det ar helt underbart har. Hade ett stort leende klistrat pa lapparna nar jag kom med taxin genom denna vackra sida av Sydney. Fororten dar 70 % av befolkningen gar runt med en surfbrada under armen. Solen lyser och stamningen ar sa harmonisk. I love it! Stannar dock bara i en vecka tills papsen kommer och vi sticker ivag till Port Douglas!

Varldens basta Bill kommer pa onsdag!! For vad ar Bull utan sin Bill? En halv manniska. Ofunktionell. Du kompletterar mig <3


Tja, varfor inte

Fiskarna
Kärlek: Skön vintervecka med ett extra plus för dig som har ett fast förhållande. Mysiga nätter.
Pengar: Riktigt intressant vecka men du gör de fina fynden och affärerna på helt oväntat håll.
Turdag: Måndagen. Du får något du eftersträvat.


drop dead gorgeous

Hej Sverige!

Sitter nu i lagenheten, kom precis hem och klockan ar 1:04 PM. Blev en galen lordagkvall igar. G-a-l-e-n.

Tanken var att efter att jag hade varit pa step up skulle jag mota upp Sofie, ata lite och dricka lite vin. Lugn lordagskvall, lat perfekt. Pa nagot vanster slutade det med att fyra av Sofies tjejkompisar kom over till hennes stalle, alkoholen flodade och vi spelade en massa roliga spel. Narmare midnatt bestamde vi oss for att ga ut. Det velades mellan Oxford St (BIG NO), The Cross, Bondi Junction eller Bondi Beach. Det blev det sistnamnda. Hamnade pa Bondi Hotel eller Hotel Bondi, sak samma, kul vare! Massvis med folk, helt proppat, och jag stotte ihop med en svensk och efter lite formallt snack sa kom vi fram till att vi har faktiskt traffats forut och har en massa gemensamma kompisar! Han kom ocksa fran Sollentuna - hur coolt ar inte det? Pa andra sidan jordklotet.

Stannade till stagning och dok i sang narmare 5 snaret.

Hallelulja for att sondag ar en vilodag.

(bilder kommer, hade inte med min kamera sa sitter och vantar pa att tjejerna ska ladda upp)

TROOOOOOOOOTT

Pagrund av strulet med magknipet sa somnade jag 4 imorse. Inte kul alls. Var dessutom sa himla trott, sa nar magen bestamde sig for att lugna ner sig sa fick jag en smallande huvudvark i kombination av trotthet + askvadret som kom in under natten. Har iallafall jobbat pa som bara den i skolan idag, ar klaaaaar! Med accountingen alltsa. Vilket innbebar att jag kan ga hem NU, och behover inte stanna till 5.

Blir en lugn kvall ikvall, maste sova. Ska se om jag har lite bilder liggandes som jag kan lagga upp under dagen.

<3

Bloggtorka

Har alldeles for ont i magen for att blogga idag, men jag lever och mar bra. Over n' out.

Godnatt fran oz

Klockan visar 11:25 pm och jag ligger i sangen och har en kopp pepparmint te i handen. Dags att krypa till kojs, ar riktigt trott efter min produktiva dag. Vill aven lagga till pa listan att jag gick ivag och storhandlade pa Wollies (klockan 6, rusning!), stadade rent i hela kylen och gjorde en riktigt god middag bestaende av kokt agg, sallad, tomat, gurka, avoca, feta, rod lok, majs och lite balsamvinager pa det. Min specialite.

Nu borjar ogonlocken att falla ihop - dags att sova!

Haha titta vad jag lyckades grava fram. 15 bast, gud vad man kande sig vuxen.



Hahahah! Tva sma fjortisar.


hetta

Termometern visar 29 grader och det ar VARMT! Det borjar dessutom bli valdigt fuktigt, sa aven om man bara staller sig upp for att hamta lite vatten sa dryper man av svett sen. Det lagger sig som en acklig hinna over hela kroppen, speciellt ansiktet!

Sitter just nu hemma i en otroligt nystadad lagenhet. Jonna gick loss som bara den, koket och badrummet har aldrig varit sa fint! Jag tog hand om mitt och Frejas rum, man kan till och med se golvet nu. Sanglakanen har blivit tvattade och hanger nu pa tork, andra lassen med tvatt tumlar runt i tvattmaskinen just nu. Produktiv dag!

Nu ar det dags for att plugga. Assessment 2 samt activities for Finance within a budget ska vara inne imorgon och jag har lite saker jag maste fixa innan jag ar klar. Dock sa kanns det som att jag aldrig far tummen ur, sitter bara och svarar pa mail eller gor andra saker istallet...

Igar sa var jag forresten ute med Johanna och hennes kille. Vi var forst hemma hos henne och drack lite vin och hade ytterst trevligt, sen efter midnatt begav vi oss in mot staden. Vilket inte alls var planerat, men kul blev det iallafall! Var langesen jag skrattade sa mycket. Var dock inte hemma alltfor sent, lite efter ett dok jag ner i sangen och somnade gott. Bilder? Nje, en suddig bild pa bussen. That's all I've got. Vi hade allt for kul sa kameran glomdes helt enkelt bort.

Hur ar Sverige? Kallt? Moahah.

hej

Efter att jag hade fixat haret sa gick jag och Freja till World Center Square Plaza gallerian eller vad det nu heter. At supergod Cannelloni med sallad till lunch, sen fyndade jag tva riktigt snygga langklanningar! En ljusgron och en svart, den svarta kommer anvandas ikvall sa ni far se en bild pa den senare! Vi tankte bege oss sa langt som till andra sidan gatan for att ta lite drinkar.

Alskar lediga dagar. Imorgon blir det en tripp upp till poolen, vadret ar hur harligt som helst nu! Sen eventuellt till banken, traaaak. Min netbank ar ju fortfarande sparrad. Och sen spinning.

Det var mina planer for de narmsta 24 timmarna. Saknar er alla dar hemma nagot forskrackligt.

changes

Forandringar ar bra. Jag gillar forandringar. Darfor passade jag pa att ga till harfrisoren idag!

Har ar resultatet:









and now what?

Sitter hemma och kollar pa en massa olika you tube avsnitt. En lordag kvall. Helt sjalv. Vilket intressant liv jag lever!

Har inte hant sa mycket de senaste dagarna, skola igar hela dagen och tranat step up idag. Helt otroligt j*vla jobbigt. Var forsta gangen jag var pa det passet, sa jag kunde inte koreografin. Vilken innebar att under tva tredjedelar utav passet sa befann jag mig staende mitt uppe pa step up bradan och sag ut som en idiot, medan resten av klassen var pa sidan av step up bradan. Sen skulle man snurra runt och hoppa och klappa och jag vet inte vad. Nar passet led mot sitt slut var jag sa trott i mina ben att jag knappt orkade lyfta upp dom pa bradan, vilket innebar jag att jag snubblade till och sparkade ivag bradan pa tjejen framfor. Tyckte att den stod battre dar helt enkelt. Hela klassen kollade pa mig - ytterst pinsamt.

Men ska latt tillbaka dit nasta vecka, sjukt bra traning!

Nu ska jag aterga till mina you tube avsnitt... Godnatt!

Time flies by

Men hej,

Torsdag idag. Sitter i skolan och gar igenom accounting programmet, MYOB Accounting. "This is how you delete an account", "This is how you rename an account", "This is how you save." Come on!

Sen har jag Finance within a budget eller nagot likanande. Nyckelttal och etc, atminstonde lite mer utav en utmaning. 

Var pa fatburning igar efter skolan, ska ivag idag pa lunchen med Helena pa basic training. Kanns som att jag tranar och tranar men ingenting hander! Suck. Ingen bra dag idag. Har regnat i snart en hel vecka, blir sa grinig da. 

Hade en riktigt rolig kvall igar dock med mina roommates. Vi forsokte kopiera spelet Alias, for vi hade inte tillgang till det, genom att sjalva skriva en massa lappar och vika ihop dom och lagga dem i en hog. Sen var vi i par, och en person i varje par skulle pa en minut forklara vad som stod pa lappen. Forstar ni? Iallafall, jag fick en lapp dar det stod "plate". Sa jag sa "You put food on this thing", varav Franzie helt plotsligt, jatte overtygande, skriker: BANANA!!! Jag var som ett stort fragetecken och borjade asgarva. 

Eller som nar Franzie skulle forklara ordet "Mouse". "You will always see a cat running behind this animal". Freja listade ut att det var mus, men bade hon och jag fick upp varldens bild i huvudet att OVERALLT dar det finns moss, dar finns dessutom en katt. Jatte svart att forklara i text, men vi skrattade sa att tararna sprutade. Sitter till och med nu och skrattar for mig sjalv i klassrummet.

Anyway, back to study. Nu ska jag "lara mig" hur man lagger upp en ny kund i kundregistret. Exciting.


RSS 2.0