I know what I want

Hej!

Vaknade for en stund sen och har atit en god frukost. Det var skont att fa sova ut for en gangs skull, ingen mer skola!!! JULLOV! Jaaaaaa!

Firade detta genom att ata middag med Jonna vid Darling Harbour, och ett glas vin till det. Riktigt mysigt, det var fantastiskt vader igar kvall. Sen motte vi uppe hennes norska kompisar vid The Domain parken och kollade pa en jukonsert! Gigantisk konsert - vilket jag inte hade vantat mig. Dom hade rehearsal igar, och sjalva konserten kommer hallas ikvall. 15 000 manniskor vantas att komma, Josh Groban ar en utav alla de artister som upptrader. Var hur mysigt som helst att sitta dar pa graset igar och lyssna pa julmusik, antligen fick jag lite julkansla!
 
Hade planer att aka till Bronte idag for BBQ, men vadret ar riktigt kasst sa de nya planerna for dagen ar handla pa coles, tvatta och trana. Och plugga. Hur tragiskt ar inte det, plugga forsta dagen pa jullovet?

Har massor med videos och bilder att lagga upp, men hittar for tillfallet inte sladden till mobilen i allt kaos, ska forsoka fixa det ikvall!

over n' out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0