Och nu ett inlägg till dem som faktiskt förtjänar det

Fick precis veta att världens finaste Sofia Base i god tid skickat ett kuvert till mig innehållande ett handskrivet kort samt ett halsband, för att muntra upp mig lite och fira mig på min födelsedag! Hur gulligt och omtänksamt är inte det?! Dock så har kortet inte kommit fram än, så vi får alla hålla tummarna att det snart dimper ner i brevlådan!

Finaste du ♥



I've learned by my mistakes. For sure.

Jag brukar försöka undvika att avreagera mig i bloggen, men asså - VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR? Kan inte alla bara vara NORMALA!? Fan vad trött jag blir. grrrrr. Hur svårt är det att vara trevlig? Hur svårt är det att faktiskt svara när någon hör av sig? Hur svårt är det att ha lite HYFFS? Och NEJ jag försöker inte bestämma över andra människor, vad de ska göra och vad de ska ha för åsiker. Alla människor är olika individer med olika åsikter, och som dessutom har rätt till att ta sina beslut själva. Where the hell is all of this coming from?

Något ni studenter/resenärer kan räkna med är att man inser verkligen vilka som betyder något efter en sådan här resa. Och det har jag verkligen gjort. Nu vill jag hem.


Josefine 20 år!

En kompis som heter Josefine fyllde 20 år i helgen och det firades med pompa och ståt. Jag och ett gäng andra tjejer blev bjuda på middag hemma hos henne och hennes värdfamilj, hon jobbar som aupair hos en svensk familj i Bondi. Det blev grillade räkor på spett till aptitretare, sen grillat kött med rotfruktsgratäng och sallad till varmrätt. Sååå gott! Och sist men inte minst - MARÄNGSWISS (eller hur det nu stavas) till efterrätt!

Vin, champagne och Sambuca flödade och ett stort gäng svenska tjejer (något runda under fötterna måste jag medge) tog sedan taxi in till stan för vidare partaj. Första stoppet var en överraskning.

Vi fick testa på poledancing!!!

Galet kul men ack så jobbigt. Riktigt träningspass! Vi välkomnades med champagne och fick sedan byta om. High heelsen var på, inlevelsen likaså. Efteråt fick vi ännu (!) ett glas champagne och tog en massa bilder. Dock så kommer jag inte lägga upp dom bilderna här, vi alla lovade att de bilderna ska finnas off internet. Fare enough.

Partyt fortsatte sedan till någon lägenhet mitt inne i stan någonstans hos någons kompis, hur fin utsikt som helst! Var där en stund, sedan gick vi ner till Darling Harbour och hamnade på en bar. Tanken var att vi alla skulle till Home Bar men där hamnade inte jag och Anna, haha. Vi kom ifrån de andra och gick in på en klubb som jag inte kommer ihåg namnet på. Efter en stunds dansande där tackade jag för mig och tog taxin hem och somnade gott i sängen. Sjukt roligt kväll!







SÖTASTE BEBBEN EVER! En av josefines barn som hon tar hand om


I taxin!



Weekend

Har haft en helt crazy weekend. Craaaazy. Josefine fyllde 20 år, mer än så behöver jag nog inte säga. Hon bad oss ta med 35 dollar som sedan skulle gå till en överraskning senare på kvällen. Och nej, det är inte det ni tror att det är. Det var något mycket roligare! Så titta in här lite senare idag så avslöjar jag med lite bilder från helgen som har gått!

Medicare Card

Nästa omgång studenter som börjar på Martin College i juli/augusti 2011 har nu börjat maila mig med lite funderingar och frågor inför deras resa - vilket jag tycker är superkul! Har ni några funderingar eller frågor är ni mer än välkomna att maila mig på [email protected] .

Jag kom på idag en viktig sak som alla svenska studenter som åker till Australien bör tänka på, och det är Medicare Card. Även om ni är försäkrade via CSN och IF etc. så kommer inte det att räcka sen när ni väl är i Australien. Vadän alla andra säger. Det som händer är ifall ni skulle t.ex. gå och bryta benet här i Sydney och måste åka till sjukhuset och få det gipsat, så är risken väldigt stor att ni måste ligga ute med en stor summa pengar för sjukvård tills ni sedan får tillbaka det från erat försäkringbolag i Sverige. Med ett Medicare Card så behöver ni inte oroa er för det.

Det ni gör är att gå till närmaste Medical Center (finns i princip överallt) och tar med:
-Pass
-Visum
-European Health Insurance Card/ Europeiskt sjukförsäkringskort
 (ni vet det där blåa kortet. Om ni inte har det så tar det 10 dagar att beställas online, och det är gratis. Se nedan för länk.)

Sedan skickar de hem erat Medicare Card till er adress och ni behöver inte oroa er ifall olyckan skulle vara framme!

Här beställer ni Europeiskt sjukförsäkringskort online:
http://www.forsakringskassan.se/privatpers/utomlands

En enklare variant är att smsa! Så här gör ni:
Sms:a EUKORT och ditt personnummer till 71020. Personnumret kan skrivas med 10 eller 12 siffror, med eller utan mellanslag och bindestreck. Du får en bekräftelse på att Försäkringskassan tagit emot din beställning.


Även om det står att det endast gäller i Europa så är det det kortet dom frågar efter när man ansöker om Medicare Card här i Australien. Bara så att ni vet.


            


Effektiv dag

När jag vaknade imorse så sken solen. Första gången på flera dagar måste jag påpeka! Att bo i Sydney innebär inte sol, sol och åter sol varenda dag. Speciellt inte nu när hösten är på intågande. Så vad gör man som Sydneybo när det är soligt? Jo, man TVÄTTAR! Kul va? Fick äntligen mina lakan rena.

Sen mötte jag upp finaste Petra för två timmars slit på gymmet. Började med Body Pump i en timme, där jag dessutom lassade på med lite extra vikter eftersom musklerna äntligen börjar bli starkare (!), och direkt efter det körde vi spinning i en timme. DÖD TJEJ! Himlans jobbigt asså.

Efter det unnade vi oss en god middag på en supermysig bar som ligger nära Town Hall. Petra är min träningsbuddy btw, vi har tränat ganska mycket tillsammans den senaste tiden och nästa gång blir söndag! Dubbelpass, igen, men då blir det pilates och yoga. Sen dubbelpass på måndag också - Bodypump och spinning. Det är så himla skönt när man börjar märka skillnad i kroppen och musklerna börjar titta fram! Finally!

Kommer komma ett bildregn på måndag, då Petra ska ta med alla bilder på oss på hennes USB. Hon har en massa från Australia Day då vi befann oss på Bondi Beach iförda i cowboyhattar och australiensiska flaggan.

Nu börjar ögonlocken falla ihop, dags för mig att säga godnatt. Imorgon blir det födelsedagsfest hos Josefine + överraskning! 

Natti natt 

twenty

Dagen borjade med en massa fina samtal och sms fran Sverige - jag ar imponerad att sa manga faktiskt hade koll pa Sydneys tid och att ni faktiskt kom ihag min fodelsedag! Gulliga ni <3

Hoppade in i duschen och begav mig sedan in mot staden for en lunch med mormor och morfar som precis hade landat pa morgonen. At en supergod sallad i Darling Harbour och efter nagra timmar med dem var det dags for mig att aka hem igen och fixa infor kvallen. Bakade kladdkaka (har inte atit det sen forra aret nagongang!) och la champagnen pa kylning. Ost och skinkpajen akte in i ugnen och sen kom Johanna och Diddi hem. Med sig hade dom en gigantisk bukett liljor, en flaska vin och en presentkort pa Cotton On! Blev riktigt overraskad.

Efter en god middag sa borjade drickspelen. Till slut fick jag ont i magen av allt skratt, och det var da dags att gora sig iordning och bege sig till Bondi. Fick varldens skonaste taxichauffor som tillsammans med Johanna och Diddi sjong Happy Birthaday till mig i bilen, med Micheal Jackson sjungandes i bakgrunden. Fran radion da alltsa. Taxichaufforen informerade dessutom mig att hans son minsann fyllde 20 samma dag, och tvingade mig att ta hans nummer. Han fick mig att lova att ringa hans son. "Ja absolut sa jag" (inte en chans!). Uppenbarligen litade han inte pa mig och fick oss tjejer att ringa upp hans son nar vi fortfarande satt i taxin, vi skrek Happy Birthday och en nagot forvirrad Danny skrek tillbaka att han inte kunde hora nagonting for han var pa nagon klubb nagonstans. Haha. Lite kul var det iallafall.

Vi vantade pa att Diddi skulle gora sig iordning, sen gick vi till en pub pa andra sidan gatan och vantade pa taxi. Det sporegnade ute oturligtvis. Val dar tog vi en varsin ol och traffade lite intressanta manniskor. Dock var dom inte sa intressanta for en halvtimme senare befann vi oss, dyngsura, i taxin pa vag till Golden Shief som ligger i Double Bay. Dar traffade vi Anna, Jill och en massa andra vanner! Dansade loss halva natten, blev bjuden pa drink efter drink och tillslut kande jag att det blev lite val mycket av det goda sa jag satte mig i en taxi och somnade sedan gott hemma i min sang.

Tack alla fina som gjorde min fodelsedag till en sadan succe!




































Melbourne Dag 3

Sista dagen tillbringade vi inne i stan pa festivalen, tills det borjade regna da vi begav oss in i gallerian och at en valfortjant hamburgare pa McDonalds. Sen var det dags for mig att ta bussen till flygplatsen och bege mig till Sydney (trodde jag).

Val framme sa fick jag vanta ett bra tag bara for att ens kunna checka in. En timme senare meddelade dem att alla flyg till Sydney var installda under kvallen. Med ALLA bolag. Kul. Dock sa fixade dom hotellrum i narheten, sa en 5 min taxiresa senare (som dessutom kostade mig 20 dollar - jakla ran. Hatar taxichaufforerna i det har landet) kom jag fram till Mantra Hotel och checkade in pa mitt rum. Middagsbuffe ingick dessutom. Ganska sweet. Hade en lugn kvall pa hotellet, tog en dusch och gick och la mig tidigt. Akte sedan med 07:00 flighten morgonen darpa och han precis lagom till skolan for att halla min presentation.











Melbourne Dag 2

Har kommit av mig lite med bloggandet kanner jag. I kombination med hektiskt schema, lathet och ett internet som kranglat nagot forjavligt mycket sa har jag inte kunnat uppdatera. Nu sitter jag iallafall i skolan dar internet ar nagot sadar stabilt.

Under min andra dag i Melbourne, pa lordagen, sa var det kanon vader och vi beslot oss for att ta oss till S:t Kilda Beach. Supermysig strand med restauranger langs strandpromenaden. Efter nagra timmars solande och badande sa tog vi oss till en utav restaurangerna och at lunch och bestallde in en varsin iskall cola. Snacka om att det satt fint! Vi sag ut som tva kraftor, sonderbranda som bara den. Inge bra grej att somna pa stranden...

Akte sedan darifran och kopte glass pa vagen. Passade pa att titta in pa Mombat Festival som pagick inne i stan, ett familjeevent med lotterier, bergochdalbanor och waterskii competitions. Sen tog vi taget hem, bytte om lite snabbt och akte vidare till Anders dar vi hade BBQ! Grillat kott med potatis, bea och sallad. Jaklar vad gott det var! Mange agerade bartender och bjod oss pa den ena drinken efter den andra. Anders roommate joinade oss dessutom och vi hade en riktigt trevlig kvall.
















Vid det har laget var det dags att ga och lagga sig...

Ge mig!


Någon som kan ladda ner denna låt till mig?


Jag lever

Hej hej,

tänkte bara kika in här och berätta att jag lever och mår bra. Typ. 20-års firandet blev något i världsklass må jag säga. Jäklar vad kul jag hade. Men mer om det imorgon, jag är alldeles för trött nu efter en dag i skolan. Har dessutom hunnit med en timme BP plus bio med Johanna. Vi såg No strings attached. Asbra rulle!

Sov gott Sverige

Är det nu livet börjar?

Jahapp, enligt australiensiskt tid är det nu endast 6 minuter kvar tills jag går över från tonåring till tjugoåring. Jag har blandade känslor.

Positiva:
Man får handla på bolaget

......... That's it.

Jojuste. Jag glömde. Om jag vill söka in till Polishögskolan så får jag göra det vid 20 års ålder. ÄNTLIGEN!
Och så får jag åka på Finlandskryssningar över HELGERNA nu. Tjoho!

Negativa:
Jag blir äldre. Gammal. Jag kommer väl bara hinna blinka, sen är jag helt plötsligt 30. Eller?
Man förväntas bete sig "vuxet". Vad är det?
Det blir SVINDYRT att gå till tandläkaren
SL's biljetter blir oskönt mycket dyrare
Är det nu man börjar få rynkor och grått hår också?


Yeey......

IT'S MY BIRTHDAY!


En betydligt yngre Linnea


Try not to remember



En låt jag många gånger somnar till på kvällarna.

Melbourne Dag 1

Dagen började tidigt med en stor frukost, sen gjorde vi oss iordning och Mona-Lisa skjutsade oss till stationen. Mona-Lisa är en familjevän till Mange och det var hos henne vi bodde. Stort och jätte fint hus! Efter ca 30 min tågresa så var vi inne i centrala Melbourne.

Väl där strosade vi omkring lite, och Mange berättade stolt att han gärna ville visa mig världens finaste toalett. Av alla sevärdheter i Melbourne hade han högst på sin prioriteringslista att jag skulle se toaletten. Måste vara en riktigt fin toalett tänkte jag, så vi gick dit. Och wow vilken utsikt!

Därefter tog vi oss igenom alla miljoner mysiga gränder som är fullproppade med små cafeer, för att ta oss till hans personliga cafe som han hade hittat av en slump. Kan inte förklara hur det såg ut, men det var minimalt men huuuur mysigt som helst. Det var ett under att Mange ens hittade tillbaka dit, låg väldigt långt in mellan alla gränder och gångar. Där tog vi oss en varsin kaffe och fortsatte sedan utflykten till Melbournes bibliotek. Vi gick då även förbi en gränd där det är tillåtet att klottra, ascoola målningar!

Biblioteket var gigantiskt, och riktigt mysigt! Där skulle jag gärna vilja sätta mig och plugga, så himla rogivande. Efter det besöket började magen att kurra och vi tog oss tillbaka till alla små gränder för att hitta ett mysigt ställe att äta på. Jag vet att jag upprepar "mysigt" hela tiden, men det är precis det Melbourne är. Mysigt! Hittade efter en stund ett cafe där Mange åt världens godaste risotto och jag en sallad med rökt lax och dressing. Jäklar vad god den var! På maten svalkade vi oss med en iskall Corona, det var hur varmt som hels ute.

Sen väntade en lång promenad till Botanical Garden, och på kuppen fick jag skavsår. Slutade med att jag tog av mig conversen. Hur kan man få skavsår av Converse liksom? Förstå då hur mycket vi gick. Fick blåsor UNDER fötterna. Men jag klagar inte, fick se massor av Melbourne!

Vi gick förbi arenan där Australian Open hålls och kom efter mycket om och men äntligen fram till Botanical Garden. Väl där la vi oss platta på gräset och njöt i solen. Där strosade vi omkring ett tag och tog en massa kort, sen satte vi oss på deras cafe och tog ytterligare en öl. Är det fredag så är det.

Klockan började närma sig fyra och Mange sa att han hade en överraskning för mig. "Va, överraskning? Till mig?", sa jag dumt. Han hade fixat biljetter till en AFL match! (Australian football) Har alltid velat gå på en men har aldrig riktigt tagit mig i kragen. Och finns det något bättre ställe än Melbourne att gå på en AFL match? Neeee.

Vi tog oss tillbaka in till stan och hittade en pub där det var full rulle. Vi hittade ett bord i den lite lugnare avdelninge (gud vad gammal jag känner mig) och beställde mat. Började med att jag hällde ut halva min öl över bordet och oss själva, för bordet var så vingligt. Haha. Men personalen var hur gulliga som helst och hjälpte oss med allt. Vi åt världens godaste hamburgare och blev dömätta, och fortsatte till nästa bar. Tre öl senare var vi på arenan där fotbolls matchen skulle hållas. Mange hade läst på och kunde förklara alla reglerna (nåja, nästan alla iaf) för mig så jag kan helt ärligt säga att jag förstår mig på AFL nu. Och vårat lag som vi hejade på vann! Hade hur kul som helst.

När matchen var slut tog vi en lång promenad längs hamnen inne i stan och började smått röra oss hemma. Var inte i säng förrän runt två, men jäklar vilken rolig dag det var!
















Det lilla cafet! Och så satt man mittemot med öppna fönster. Kan visa sen när jag har fått Manges bilder.






"Ta en softisikerad bild på mig när jag läser!"


Manges maskot "Frippe". Asskön snubbe. Frippe alltså.


Biblioteket!








Usch






Vaddå svenskar?






Frippe i Botanical Garden


Trött tjej

















Håll i er..

för nu har jag äntligen laddat upp alla bilder från Melbourne resan! Men eftersom det tog över en timme och klockan nu är prick 00:00 så får ni hålla ut tills imorgon! (ikväll för er) Yeeeey



Idag är ingen vanlig dag för....

DET ÄR SOFIAS FÖDELESEDAG!

Grattis på 20-års dagen finaste du! Saknar dig något otroligt




Nyår 09/10 - I love you


Presentation

Har ju haft det helt galet på skolfronten den senaste tiden. Idag hade jag och min grupp vår sista presentation, och det gick riktigt bra! På våra presentationer på Martin College så vill dom gärna att man klär upp sig lite extra samt har lite "props"/ materal för att göra presentationen lite mer realistisk och levande. Så här såg jag ut idag:












I made it

NU kan jag äntligen meddela att jag sitter hemma i min bekväma säng och mysdressen är på! Det var ett jäkla meck att komma på planet idag, stod och pratade med managern i nästan en timme tills jag lyckades få mitt boardingkort. Jäkla jetstar.

Har en mördarvecka i skolan, hade presentation ett idag och håller nu på och förbereder mig för presentation två imorgon. Sen har jag ett studycase samt några activities att göra klart tills på torsdag. Samt 10 frågor till vårt role play på torsdag. Suck.

Måste sova nu, har ju varit vaken sen halv fem imorse och är helt dööööd just nu. Men jag lovar att en uppdatering från helgen, inkl. bilder, kommer komma ASAP!

SOV GOTT


Strejk?

Trott tjej. Gissa vart jag befinner mig? Jag skulle garna vilja saga att jag precis har landat i Sydney och sitter hemma i min mysiga sang och bloggar om min underbara weekend i Melbourne.

Men nej.

Jag sitter nu pa Mantra Hotel i Tullarmarina (eller hur det nu stavas) och har precis atit middag. Klockan ar snart tjugo i tio och jag ar vraaaaal trott. ALLA flights till Sydney var installda ikvall. ALLA. Sa pa Jetstars rakning bor jag nu i ett riktigt fint rum och buffemiddag ar inkluderat. Najs. Men mindre najs att jag maste ga upp klockan fem imorgon och ta 07:00am flighten tillbaka till Sydney, for att darefter snabbt som satan kasta mig in i en taxi och aka direkt till skolan och ha min GIGANTISKA presenation. Varfor hander sant har alltid mig?

Samma sak nar jag skulle resa fran Sydney till Melbourne i torsdags, flyget var 3 timmar forsenat plus att nar vi val stod ute pa landningsbanan sa meddelade piloten att vi inte kan starta for det ar fel pa motorerna. Kul. Ar det inte meningen att dom ska kolla sant INNAN man ens satter sig pa planet? Sa vi var tvugna att aka tillbaka till gaten, ga av, byta gate och boarda ett nytt plan. Jatteroligt var det.

Anyway, helgen i Melbourne var aweeesomeee! Mange hade en massa fina overraskningar pa lager, men mer om det i nasta inlagg nar jag ar hemma och jag kan ladda upp alla bilder fran helgen.

Hoppas att allt ar bra med er darhemma, saknar er alla jatte mycket.

KRAM

Det går bra nu

Var iväg på studiebesök på Bunnings Warehouse idag. Intressant.... nja. Höll på att hungra ihjäl så det var svårt att koncentrera sig. Var hur sugen som helst på scrambled eggs med stekt skinka och stekta tomater med oregano (ja ni läste rätt, men det är faktiskt riktigt gott!), så jag köpte med mig det på vägen hem. muuuums.

Har fixat lite här hemma, duschat och gjort mig iordning och ska nu börja bege mig mot flygplatsen. Imorgon är det sightseeing i CBD och lunch i Botanical Garden som står på agendan, enligt mangeman.

Vet inte när jag får tag på en dator, men tills dess;

C YA!


Weekend in Melbourne

Folks, väskan är packad och tvätten är tvättad. Rummet är städat (tycker alltid att det är skönt att komma hem till ett välstädat rum). Passet och flygbiljetten är nedpackad. I'M READY TO GO!


Jag åker inte ikväll alltså utan imorgon. Men ska iväg på studiebesök med skolan under dagen så ville ha allting fixat innan.

Har pluggat som en tok den senaste tiden men nu känns det som att vi har koll på läget. Alla power point presentationer inför nästa vecka är redan färdiga, det är bara lite smått som ska fixas till. Sen har jag en case study att göra tills nästa torsdag i Leadership & Management men det är snabbt ordnat. Sen är det här mördarblocket över! Och kan man fira det bättre än att fylla 20 år på lördagen?

Skulle inte tro det.

Can I take a raincheck? Noooo!

Kvällsinlägg.


Jag längtar till Melbourne. LÄNGTAR!

Fick ett sms från Mange som löd: Taggad på Melbourne? Är det något speciellt du vill göra eller är det jag som får köra sightseeingen till 100 %?

Jag svarade att jag har så fruktansvärt mycket att göra i skolan just nu att jag inte ens har haft tid att göra någon research om Melbourne. Sorry. Ansvaret ligger på dig, Mangeman.

Fick ett snabbt svar att Mangeman fixar biffen!

Najs! Dessutom har jag pluggat och jobbat stenhårt ikväll, så jag kommer verkligen kunna slappna av under helgen.

JAG LÄÄÄÄNGTAR!!


Suck & stön

10 timmar effektivt studerande idag. 10 timmar!! Har suttit framför en dator i 10 timmar och stressat halvt ihjäl mig. Har så jäkla mycket nu inför våra final presentations på måndag och tisdag. Men vi kom ikapp rejält idag, så nu kan jag lugna ner mig lite.

Och vad gör jag när jag kommer hem? Sätter mig framför datorn igen. Jisses asså. Känns som att jag har en liten gubbe inuti mitt huvud som sitter och bankar med en hammare.

Har en activity som måste bli gjort ikväll iallafall, samt lite bilder till våran power point. Then I'm off!

Var inte på gymmet idag, satt i skolan fram tills klockan 6. Men imorgon är det dags igen! Fatburning 1 timme sen BP en timme.


Middag med mina fina tjejer för drygt en vecka sen


If someone told you to shoot yourself in the head, would you do that too?

I'm alive! Internet tog slut i helgen (har bara 4gb jag kan använda mig utav) så därav den dåliga uppdateringen. Men det har inte hänt speciellt mycket faktiskt, jag har tränat två timmar varje dag sen i lördags (stolt) och så var jag på bio med Johanna i lördags. Vi såg I'm number four. Sevärd faktiskt! Sen har jag försökt att plugga lite och så, har massa viktiga presentationer nästa vecka.

Anyway. Klockan är nu 27 över 11 och jag borde sova. Men jag är för trött för att sova. Does that even make sense?

Anledningen till rubriken ovan? I'm glad you asked. Ni har väl hört talas om det vanliga talesättet: "Om han skulle hoppa från en klippa, skulle du göra det då också?". Hur många gånger fick man inte höra det när man var liten? Eller vad sägs om "Act tells you more than words"?


Well. Think about it.


I try to be patient but I'm hurting deep inside, cuz I'm lost in this dream, I need you to hold me

Idag är det torsdag. Har haft presentation i skolan om Leadership & Management som gick riktigt bra! Nu är det helg för min del, än så länge håller planerna på att smidas och är därför ganska få. Ikväll blir det att vara hemma och ta det lugnt, äta räkor med Johannisen. Imorgon ska jag ev. till stranden på dagen och sen träna dubbelpass med P, och efter det är det biodejt med Johanna. NAJS.



high on life

Inte mycket har hant de senaste tre dagarna sen jag sist uppdaterade. Livet i Sydney is not as fancy as you may think.

Var pa Soundwave Festival i sondags med Isabel, och det var AWESOME! Band och artister som Slash, Iron Maiden, Stone Sour, Sum 41, Millencollin, 30 seconds to Mars mfl. spelade. Vi var dar fran 1PM till 10PM, snacka om att man har helt fardig pa vagen hem men tiden bara flog forbi. Riktigt kul var det!

I mandags kom Annabanana over och vi at lite smatt och gott, en blandning av prosciutto, ostar, salami, paj, paprika, gurka och sallad och en massa dipsaser till det stod pa menyn. Samt baugetter! Riktig Oscar'skvall om jag far saga det kvall. Var ju tvungen att sitta uppe halva natten och titta pa Oscars galan, annars hade min larare halshuggit mig. Typ.

Igar var Petra hemma hos oss och vi at tacos! Vilken overraskning.. Vi hade en riktig myskvall iallafall och sen slutade det med att hon sov over. Vardagslyx!

Idag har jag varit i skolan (som alla andra dagar) och sen fixade jag lite smatt och gott, som att ga till banken och fa manikyr och pedikyr. Nu sitter jag i skolan och vantar pa att klockan ska bli halv sex: BODY PUMP! Saga vad man vill om FitnessFirst, men jaklar vilken bra customer service dom har!















RSS 2.0