Graduation!

Nu har jag härmed gått ut från Martin College och har därför förtjänat ett diplom i Event Management!

Fick ett diplom idag, men det var mest för syns skull. Det riktiga diplomet kommer bli hemskickat till Sverige om ca en månad, när de sista betygen är satta.

Här kommer lite bilder från dagen:










Firade med några drinkar på Opera Baren tillsammans med finaste Johanna & Anna

Trött, tröttare, tröttast

Äntligen kan jag säga att:

JAG ÄR KLAR MED MIN EVENT MANAGEMENT KURS!!!

Vi hade vårat projekt idag, ett riktigt event. Gick jätte bra, jag är så stolt över min grupp! Bilder kommer senare, Leticias vän tog en maaassa kort så jag väntar på att få dem från honom. Själv hann jag ta en usel bild, thats it. Sprang runt som en dåre mellan alla olika stationer och fixade och höll på. I fyra timmar. Är HELT slut nu!

Graduation är som sagt på torsdag, så imorgon är jag ledig. Då ska jag VILA!

Om ni har några frågor om eventet så är det bara att fråga på! Känns som att jag har ätit, sovit och levt runt det här eventet de senaste fem veckorna, så enligt mig så borde alla veta EXAKT vad vi hade för event och alla detaljer kring det angående t.ex. running order, budget och gantt chart. Haha men det slog mig precis att jag har ju inte ens haft tid att uppdatera er där hemma om vad som faktiskt försegår, så kör på och ställ en massa frågor om ni vill!



FLABBERGASTING!

Adam har överträffat sig själv och delade idag med sig av ett ord som jag fann ENORMT roligt.

Flabbergasting.

Någon som vågar sig på en gissning om vad det betyder? (utan att använda sig utav något översättningsverktyg what so ever!) 



The kiss of your life

Jag har aldrig varit sahar utpumpad i hela mitt liv. Mina tankar snurrar runt varat projekt, konstant. "Hur kan vi gora allt smidigare, hur ska vi salja biljetter pa basta satt, hur ska vi fa allt att funka under kvallen bla bla bla". Sover extremt daligt pa natterna, slanger mig omkring i somnen, drommer mardrommar om bade projektet och om nar jag kommer hem. Far ingen ro alls! Stressen och nervositeten borjar komma krypandes nu...

Igar var jag pa tva olika event. Pa en dag. Forst var jag och sag "Kiss", en teater som handlar om den forsta kyssen i ditt liv. Mycket intressant, sjukt bra skadespelare men det blev lite jobbigt nar dom pratade om sig sjalva i tredje person hela tiden och pa en mycket gammaldags engelska.

Direkt darifran akte jag, Deborah och Isabel till Body, Mind & Spirit Festival som holls i Sydney Exhibition Centre i Darling Harbour. Det var en stor massa med manga olika typer av personer, haha... Jag lat mig bli spadd av Matthew, en psychic. Extremt duktig dessutom, jag var enormt imponerad. Och aven om typ 99% av varldens befolkning inte tror pa sant sa bryr jag mig inte. Han fick mig att ladda om batterierna och pushade mig att att bli annu starkare i mig sjalv. Han hjalpte mig att ta fram dom bra sidorna hos mig sjalv och bearbeta dom daliga. Psychic eller ej, en hjalpande manniska var han for sure.

Vad hander hemma i kara Svealand? Kanns som att jag ar helt insnoad i allt som hander har nere just nu, ar knappt uppdaterad om vad som hander runt omkring mig overhuvudtaget.

TRE VECKOR & 3 DAGAR KVAR!


Time flies

"Congratulations!

You are about to complete your course at Martin College.

To wish you well in your future endeavours and to say thank you for studying with Martin College we would like to invite you to an informal celebration followed by a light snack.

This will be held Thursday the 26/05/2011 at 1:30 PM in room 57"



Fick precis en formell inbjudan till min avslutning nasta vecka. Trodde att den skulle hallas den 3:e juni, sa jag blev glatt overraskad over att se att min graduation ar nasta vecka! Om en vecka kommer jag ha gatt ut Martin College.... Helt sjukt! Time flies, right?


EGEN LÄGENHET!

Om man bortser från att jag har legat dödssjuk hela dagen (med viss överdrift, hehe) så har jag några fantastiska nyheter att komma med! 

JAG HAR EN EGEN LÄGENHET ATT FLYTTA IN I DEN 16:NDE JUNI!! 

Pappa ringde mig nu under kvällen och meddelade denna fantastiska nyhet! Det är en tvåa i Blackeberg, med en balkong och hyran ligger på endast 4700 !! Passar mig som handen i handsken. Nu är det bara en bil som saknas! 

Jag vill åka hem nu nu nu! (Om 4 veckor vid denna tidpunkt kommer jag sitta på flygplanet...) 


Our fingerprints don't fade from the lifes we touch

Måndag.

Lördagen som just passerade tillbringade jag tillsammans med Johanna, på ett x antal olika barer i Sydney. Det blev barrunda, jäklar vad kul vi hade! Runt 3, 4 någon gång ramlade vi innan för dörren här hemma och åt cheese and crackers och pratade om grannkatten som precis hade bitit mig i knäet (?) på väg in och om jag skulle få rabies.

Dagen efter mådde man som man förtjänade, plus att jag hade dragit på mig en förkylning. Ont i halsen och täppt i näsan, bra där Linnea. Och idag har jag inte direkt mått bättre, vaknade upp efter på tok för lite sömn och med superhög feber. Eller så kändes det iaf, jag blir alltid så kinkig så fort min temperatur går upp 0.1 grad över det normala, haha.

Nu är det iallafall kväll här och efter ett antal panodol, en lång varm dusch och mängder av koppar te så känner jag mig som en någorlunda normal människa igen. Bra det, för jag måste verkligen till skolan imorgon!


Postern till vårat event!


GRATTIS!!

Fick precis reda på att min kusin Tobbe och hans fru Linn har fått en dotter!!!

STORT grattis till er båda!


Drama i downunder

Det är sjuuuukt mycket i skolan, vi har haft 3 veckor på oss att komma på ett event, lägga fram förslaget för skolans styrelse och boka allt, plus sälja alla biljetter. Vi har ca 5 arbetsdagar på oss att sälja 80 biljetter, annars måste vi ställa in. Och det går segt som bara den! Vi är dessutom ett team på bara 5 personer. Eller 4 ½ snarare.

Sen när jag var på väg hem igår (väldigt glad för en gångs skull, vädret var toppen och vi fick jätte mycket gjort igår) så ser jag ett katt rymma från sin transport bur och bli överkörd av inte en, utan flera, bilar. Som att det var ett jäkla gosedjur som låg där mitt i vägen. Jag fick panik och var själv på väg att bli överkörd då jag var på väg ut mit i vägen för att hämta den lilla stackarn, det enda jag hade i tanken var: "Tänk om det hade varit Salma, tänk om det hade varit Salma". Varav jag vänder mig om och ser ägaren som precis sett vad som har hänt. Hans reaktion var hjärtslitande. Tänker inte skriva mer om det eller i mer detalj, orkar inte tänka på det mer. Var helt förstörd hela kvällen igår, vet inte varför men hamnade verkligen i världens chock. Första gången jag någonsin var med om något sånt här. Dessutom var det en svart katt, på fredagen den 13nde. Kalla mig vidskeplig, men jag tror på sånt.


JAG VILL HEM NU!

Jag dog lite



SÖTASTE HUNDBEBISEN JAG NÅGONSIN HAR SETT!!

Hollie heter hon, och bor numera hos världens bästa Pauline

Har jag sagt att jag vill hem NU NU NU ??!


Pick up the pieces and start over

Idag mår man ju som man förtjänar.

Blev inbjuden på BBQ igår hos Denize och det amerikanska gänget i Bondi där jag bodde förut. Supertrevlig kväll med massor av god mat! När jag klev in genom dörren tryckte Jeff upp en coctail i handen på mig, man tackar man tackar. Jag som var törstig tänkte jag och drog i mig en stooor klunk genom sugröret. Varav Jeff samtidgt säger att det är bäst om man tar små, små klunkar då drinken enbart är gjort på ren sprit, is, brunt socker och lime. Supergott, men inte världens bästa på fastande mage. 

Vi satte oss ute i trädgården runt grillen och grillade alla möjliga slags spets med kött, räkor och grönsaker samt potatis, vitlök och sötpotatis. Såååå gott, kändes som att vi var ute och campade då man åt direkt från grillen i princip. Till efterrätt fick vi en typisk amerikansk campingdessert bestående av kex, en bit choklad och grillad mashmallow. SÅ GOTT! LCHF släng dig i väggen!

Efter maten så spelade vi poker, och det gick riktigt riktigt bra för mig tills Jesse kom och förstörde allt. Tydligen är han professionell pokerspelare, kunde inte någon ha sagt det INNAN jag gick all in?

Lite efter midnatt rullade jag och Johanna in genom dörren. Och någon gång efter det så stupade jag i säng.










Maj månad

Jisses, det är redan maj! Tiden bara flyger förbi. Om sex veckor kommer jag befinna mig hemma i kära svea, jag längtar!

Vädret här är verkligen skitkasst, det blåser isande kallt och regnar konstant. Men så fort solen tittar fram så är det skönt, men det blir bara allt mer sällan.

Har inte haft för mig så mycket på senaste, mycket i skolan nu då jag bara har 3 veckor kvar. Har ett jätte roligt projekt med min grupp, vi ska ha ett riktigt event och håller på för fullt och planerar kring det. Annars har jag bara varit hemma och kollat på en massa filmer, finns inte så mycket mer man kan göra i det här vädret.

Nu ropar Johanna från köket, jag ska hjälpa henne med middagen.

Snart ses vi!


RSS 2.0