Everything is possible

Oh god.... Helt slut. Fardig. Slutkord. Lack of energy.

Satan i gatan vad trott jag ar. Riktigt tuff vecka, darav kass uppdatering pa bloggen. Har jag inte varit i skolan eller jobbat sa har jag pluggat stenhart eller gatt och lagt mig klockan nio, och somnat pa tre roda.

Ska bli skont att jag flyttar imorgon, har verkligen ingen egentid alls. Som sagt, jag hinner knappt duscha. Annu mindre komma ut och rora pa mig. Men dock sa var jag ute en timme med Jonti (minstingen) i tisdags morse innan skolan, och gick ner med honom till stranden dar mamma Camilla var. Sen kopte jag en flaska vatten (var tokhett den morgonen) och en smorgas till frukost och satte mig sedan pa bussen till skolan.

I skolan haller vi pa med att skapa olika event, hela tiden. Blir helt slut. Och sa bokforingen pa det, vilket inte ar svart men hon ger oss galet mycket laxor sa att vi far en chans att ova. MEN JAG KAN DET REDAN, lar mig absolut ingenting! gosh

Nej nu maste jag packa, plugga och duscha. Och ata mat, jag ar vralhungrig.

Hoppas att ni har det bra dar hemma, miss u guys


KRYA PA DIG

 





jag saknar dig

 


GISSA VART NI HITTAR OSS IDAG?



MANLY BEACH!!!


SATURDAY

Efter en riktigt skon fredag da jag bara tog hand om ungarna och gick till sangs halv tio (!!) sa ar jag nu uppe med tuppen. Vaknade klockan atta, pigg och utvilad, och hoppade in i duschen. Nu ar jag klar for att ta mig till mitt andra hem - Liverpool St.

Feelings - what is that?

Eftersom min tanke med bloggen var att jag skulle fa en chans att skriva av mig nar jag sitter pa andra sidan jorden, att ni dar hemma skulle fa lite information om vad som sker har samt att jag sen kan anvanda denna blogg som en dagbok att titta tillbaka i nar jag kommer hem - sa tanke jag skriva lite om hur jag kanner och mar har borta.

Hur ar det egentligen att flytta flera tusen mil fran familj och vanner? Fran rutiner, trygghet och traditioner?

I brist pa battre ord; Det ar skitjobbigt.

Speciellt nar du inte trivs pa ditt boende i borjan och du maste lagga all din energi pa att leta efter ett annat stalle. Men sa blir det ibland, det ar bara att acceptera och fokusera framat. Sen kommer jag ihag att jag blev riktigt trott pa att pengarna bara rann ivag, trots att jag holl i dem sa hart jag kunde. Har fortfarande inte nagon stabil inkomst, men bor iallafall gratis och far gratis mat sa jag ar pa ratt vag. Resten kommer losa sig med tiden, det vet jag.

Hemlangtan ar dock nagot jag fortfarande jobbar pa. Jag som alltid har varit sa himla hemmakar, det ar svart att bara slita upp alla rotterna och komma till ett annat land och kalla det sitt "hem". Sen kan jag inte bara ringa vem som helst hemma i Sverige och prata, bade med tanke pa tiden och kostnaden. Vissa dagar blir jag bara sa trott och vill satta mig pa ett plan hem igen, hem till alla traditioner och rutiner och manniskor. Men det funkar inte sa, jag skulle bli sa otroligt besviken pa mig sjalv om jag bara gav upp.

Och det tanker jag absolut inte gora. Jag borjar alska det har stallet mer och mer for varje dag som gar, men tro inte att jag har glomt er alla dar hemma. Det kommer aldrig att handa.

If you love me, let me know. If not, please gently let me go.

Sitter nu hemma och pluggar, ar barnvakt at minstingen. Fick honom att somna for en halvtimme sen efter en flaska valling, hoppas att han sover ett tag nu. Verkar som att han har vaxtvark sa an ar jatte grinig hela tiden.


Jag bland alla leksaker


Any guy can love a thousand girls, but only a rare guy can love one girl in a thousand ways.

Hej Sverige

Har rant omkring som vanligt de senaste dagarna, hinner knappt duscha!

Har i princip bara varit barnpassning och skola, och igar var jag hemma hos Frejsin och fick dundergod mat. Riktigt gott var det! Hon hade gjort en slags vitkalsgratang i ugn med matlagningsgradde, och sen rev hon kokt potatis och morotter och nagot mer samt en massa vitlok och kryddor till det och gjorde sma biffar utav dem roran. Sen stektes biffarna, och till dem hade hon aven gjort en sas baserad pa graddfil, chili, vitlok och salt och peppar. Snacka om att jag blir bortskamd!

Sen var det en god van till mig som horde av sig och meddelade att de var i staden ikvall for nagra drinkar, sjalvklart hakade jag och Frejsin pa! Hamnade i the Cross, dar tva australiensiska killar kom fram och sa "Hej, vi ar delfinskotare fran Queensland. Och vi har aven hjalpt till att ta bort olja fran salarna langst kusten." Amen grabben, kom igen. Vi kanske inte pratar perfekt engelska, men vi ar for tusan inte dumma.

Motte upp ganget lite senare, och hamnade pa Pitt St. Massa bus hit och dit och sen vaknade jag upp och fick varldens godaste frukost av min fru som hade varmt bananbrod och hakat massa jordgubbar, applen och apesiner. Och kaffe pa det! Du ar helt fantastisk


Typ varldens godaste burgare.

Middaaaaag


Ser ut som ett vettskramt radjur haha, men det var den enda jag hade fran igar.


Armbrytning med "delfinskotarna"


FRUKOST

Another day in NSW

Annu en mandag. Hur manga mandagar jag spenderat har egentligen? 10? 11? 12 kanske? Borjar tappa rakningen.

Borjade morgonen med att nastan forsova mig. Great, jag som hade tankt ge mig ut pa en springtur. aja, jag antar att jag behovde det efter forra veckans bravader. Sov tolv timmar inatt, helt sjukt.

Begav mig till plugget, hade Workplace Safety. OHS, och sant. Ganska intressant, har varldens basta larare - Anne!

Sen fixade jag mina naglar och ogonbryn, sen akte jag hem. Fick en riktigt god middag bestaende av kyckling i ugn tillsammans med lok och citron, och potatis och grona bonor till det.

Sen dess fram tills nu har jag pratat med varldens allra basta Cilla pa skype - gud vad jag saknar dig min alskling!! 2 months to go!

Nu ar jag sa trott att jag knappt vet vad jag heter, SOV GOTT SVERIGE.

I miss you


Sydney Marathon 2010

Oh herre gud min skapare vad trott jag ar. Gick upp 4am imorse, och ar fortfarande vaken (8pm). Kul var det iallafall, forutom resan dit imorse. Bussen var forst och framst sen, sen nar den val kom sa skulle han tydligen ta en svang forbi Kings Cross (som han aldrig brukar gora), sa jag fick lite panik och hoppade av det som jag trodde var narmast till Martin Place, namligen Elizabeth St. Nej nej, da hamnade jag helt plotsligt vid Town Hall, men sa tankte jag att asch, jag kan bara ta taget en station. Att tillagga ar att klockan da var halv sex (var tio min sen), och ca 20 000 manniskor var pa vag till ett och samma stalle, Minors point eller vad det nu heter. Men det visste inte jag, jag trodde alla lopare skulle till samma stalle som mig.

Sa jag foljde efter dem och tittade inte vilket tag jag gick pa. Nagra minuter senare tittar jag ut genom fonstret och ser Opera Huset passera mig och vi ar tydligen pa vag over bron, Harbour Bridge. "Eeeehhhh, vart tusan ar jag pa vag?!?" Sa jag fragar en kille, och tydligen hade jag da hamnat i norra Sydney! Jag var inte ens i narheten av staden, annu mindre Martin Place. Snabbt byte av tag och hej och ha, varldens rusch fran taget till min position och en timme forsenad senare var jag framme. Usch.

Men sen var det kul, jobbade med Tracy och det var ganska slappt sa vi stod mest och skvallrade. Sen visade hon mig varldens mysigaste restaurang i Paddington, at en supergod macka med nagon stark korv, agg, lok, haloumi, tomat och massa mer. MUMS!






35 000 personer sprang totalt idag!


En mix av veckan som gatt

Det ar inte latt att ladda upp bilder, skriva ett inlagg och trosta en fyra manders bebis som skriker sonder lungorna - samtidigt. Men tack vare varldens basta Freja sa fick jag som tur var tyst pa bebisen innan han hann vacka brorsorna. For da hade det blivit liv i huset kan jag saga. En timme tog det iallafall att fa honom att somna om, han som brukar vara varldens snallaste. Tror att han borjar bli sjuk, ville varken ha mat eller byte av bloja eller massa kramar.

Nu ar jag nyduschat och fin, ska upp klockan 4 imorgon. Nej inte pm, am! Ska vara volontar for Sydney Marathon inne i stan vid Martin Place, maste befinna mig pa plats klockan 05:20am. Och jobbar da till 12:30pm, darefter ar det direkt hem och ta hand om ungarna till 5pm. Sen SOVA!!!!!

Idag har jag och Freja haft en riktigt handelserik dag. Vaknade upp hos min snart blivande sambo (Freja alltsa) och gick ut och at brunch. Satan i gatan vad gott det var. Kommer bilder pa maten imorgon nar jag har kommit hem. Sen akte vi nagot tag runt Sydney, nagon turistattraktion. Darefter begav vi oss ner till Darling Harbour for att kolla pa en massa djur i Aquarium. 4 timmar tog det. Sen foljde hon med mig hem och hjalpte mig att passa ungarna.

PICTURES:






Tvteamet....


Backstage


The venue


Marcus och Alexandra


Kande mig dolacker.




Till barnens parad


Orkestern




Katherine Freeman



Media...





10 000 manniskor kom


BRUNCH!!!




Efterratt....




Darling Harbour






Frejsin




Ganska stor..


En sovande kanguru...  Haha


Darling Harbour




Innan torsdagens Event med skolan (hoppar lite mellan dagar och bilder, sorry)


Hade solen i ogonen, det ar darfor jag ser ut som ett spoke i ansiktet. Men tankte iaf lagga upp min outfit.


It's gonna be legen...wait for it...dary

Herregud vilken vecka, fullt upp varenda dag. Ar helt slut, borjar nog dessutom fa varldens forkyldning. me not like.



Anyway, hur var det att jobba pa ett stort konsert event? Det var awweesooome! Sa jakla roligt! Min uppgift var att ta tva stora grupper till deras position bakom publiken (konserten var i en park typ, och de skulle ga igenom publiken, bilder kommer). Forsta gruppen var high school elever som spelade instrument, 70 personer. 70!! Ovh dar stod lilla jag helt sjalv. Inte nog med det. Sen strommade det in 150 elever pa mitt lilla cafe dar jag var stationerad. ETT HUNDRA FEMTIO! Som tur var sa fanns deras larare och mammor till hands sa dom holl koll pa den lilla elefanthjorden. Dessutom var halften av dom paraolympians, alltsa rullstolsbundna och/eller funktionshindrad.

Sen hade jag radio kontakt med Peter, the event production manager. Allt gick finemang, tills nar jag skulle ta ungarna till deras plats. En utav mammorna var sa himla stressad, en timme innan dom skulle befinna sig bakom publiken var hon pa mig hela tiden och fragade: nar ska dom ga, nar ska dom ga? Maste jag saga till doim nu ah herregud vi kommer vara sa forsenade och sa kommer allt ga at skogen!!!! Jag ba; ta det lugnt, det ar over en timme kvar och Peter ar bara 5 min sen (han skulle komma dit for att leda gruppen till deras plats en halvtimme innan det var dags for deras performance). Men hon var sa stressad och sa; Nej nej nu gar vi. Det ar battre, nu gar vi. Och sa borjade dom ga. Sa da stallde jag mig bara framfor dom och rot NEJ, jag maste vanta pa besked fran Peter! gosh.

Sen fick jag tag pa honom, och da sa han att han skulle vara dar om 5 min. 5 min gick. 10 min gick. Sen var det 17 min kvar innan dom skulle borja och det tar anda sakert 5-10 min att fa dit dom med rullstolar och allt. Sa sn sa Peter; Linnea, jag hinner inte dit, du far ta dom till platsen.

Eeeeh... Jaha?!? Ahmen okej, sa vi gick. Och Peter var jatte stolt, tyckte att jag gjorde ett jatte bra jobb. Jag svarade bara i radion: Yes, okey Im here. Copy that. Kort och fint, inga problem. Men jaklar vad nervos jag var.

Sa nar vi kom dit sa var det tankt att jag skulle ga med gruppen hela vagen till scenen, langst bak for att halla ihop dem. Men jag fick istallet ga langst fram med Peter och halla takten och halla undan publik och media. ASCOOLT!!! Hade tvkameror uppe i ansiktet hela tiden. Tva utav barnen langst fram skulle namligen ga upp pa scenen med en fackla och ge den till Kathrine Freeman och sa skulle hon sen tanda pa stora OS elden. Det var ett valdigt intense moment. Media var dock helt galna och tryckte pa hela tiden, suck.

Nej men det var jakligt haftigt och jag hade riktigt roligt! Anthony, create manager (stoooora bossen alltsa), var riktigt nojd och hoppas pa att fa jobba med mig och Marcus snart igen.

I nasta inlagg kommer bilder!

Mitt forsta event

O-M-G. What a day. What an awesome day. Har massvis med bilder, men just nu ar klockan midnatt och jag ar dunder trott, maste sova. Imorgon vantar en laang dag - ett inlagg om eventet kommer da! Fick gora massa saker jag aldrig trodde ajg skulle fa gora, var till och med pa tv wohoo.

SEE YA TMRW

Sydney Olympics 10th Anniversary Celebrations

Jag ar gaaalet trott. Kom hem for en timme sen (halv nio). Massor av intryck, sa nu ar jag helt sankt haha.

Traffade alla som jobbade pa eventet, hur trevliga som helst! Vi korde igenom hela programmet och jag fick sta vid ett cafe typ 50 meter bort fran sjalva scenen dar jag skulle ta emot alla som skulle ova pa scenen. Sen nar Sam eller Peter sa till mig via radion sa skulle jag skicka dem till backstage. Men jag horde dock inte sa bra pa radion, hade typ walkie talkie, och dom horde inte mig alla ganger heller. Tror att det var nagot fel pa radion.

Kommer bli rikigt coolt imorgon, fyverkerier, vattenfall och hela faderittan. Kamera ar tillatet, tjoho, ska foroska ta sa mycket bilder jag kan!!

Det mindre roliga ar att det ar ett outdoor event, och det har SPOREGNAT hela dagen. Och blixtrat och askat. Och jag hade jeans, tygskor, ett linne och en tunn skinnjacka. Och jag stod ute HELA TIDEN. snacka om att jag fros ihjal. Sen nar jag skulle av bussen pa vag hem och ga min lilla bit som tar kanske 5 minuter, regnade det nagot helt galet. Kom hem och det droppade om hela mig, plus att jag var vralhungrig for jag hade inte atit pa 10 timmar. Camilla skrattade ihjal sig och sa "It's tropical darling" haha. Hon fick ett inte sa muntert svar tillbaka "You kiddin?!?".

Nu har jag iallafall tagit en riktigt varm dusch och dom hade sparat middag till mig, varldens godaste wok. Och sen ananas till efterratt. Gud sa underbara dom ar.

Nej nu ar klockan halv tio och jag ar supertrott. Ska upp klockan sex imorogn, maste befinna mig utanfor hans kontor halv atta imorgon bitti. Sen slutar vi klockan 7 (las 9) imorgon kvall. Kommer stupa i sang da nar jag kommer hem.

NATTI NATTI


En pytteliten del av scenen fran min plats. Hade inte tid att ta kort idag, ska fota mycket mer imorgon!


Hotellet dar alla artisterna bor


Jag med min otroligt snygga vast och annu snyggare radio.


/

Sitter i skolan. Skulle gora ett test halv tre, men lararen var inte har. Sprang runt som en idiot och fragade alla, men ingen hjalp fick jag. En timme senare rullade han in. Suck. Jag som har brattom. Aja ska forsoka fa det har overstokat, sen kan jag ladda for eventet imorgon och pa onsdag!

Blir upphamtad i skolan av Camilla, ska hjalpa henne med barnen sen. Typ en timme bara, ge dem mat och bada dem. Var ute och gick med bebisen imorse, superskont att komma ut och rora lite pa sig. Maste komma igang med lopningen igen.

Mycket jobb jobb och ater jobb denna vecka. Sen ska jag ut och soka jobb efter bartender woho.


Bildexplosion


Har bor jag nu!!!






Jag alskar det har stallet, trivs hur bra som helst!


Studion som jag flyttade ifran igar.






Tacos kvall hos mig, Ellie och Sofie.


Igar, vi gick till Kit n' Kaboodle for nagra drinkar. Innan hade jag och Keira (til vanster) varit ute och atit varldens godaste kyckling!






En utav gullungarna som jag passar


Moving around the corner

Haha forlat att jag inte har uppdaterat, men internet la ner totalt! Har inte haft internet pa tre dagar, skitirriterande.

MEN - angaende eventet nasta vecka. Jag och en kille fran klassen Marcus ska jobba tillsammans bakom scenen. Det ar ett gigantsikt event, Olympic 10 ar eller nagot sant. Sa det kommer komma en massa australiensiska kandisar, och vi ska ta hand om Cathy Freeman och Nikki Webster (bilden i forra inlagget). Vi kommer ha sma apparater i oronen sa vi kan rapportera till var produce manager (varsta FBI! ) och se till att de kommer upp pa scen i tid, ge dem vatten eller nagot annat och prata med dem. Som personliga assistenter typ. Ska bli SKITROLIGT! Fatta att skriva upp det pa CVT. Hoppas jag far ta med kameran!!!

Annars har det inte hant sa mycket mer, flyttade idag sa nu bor jag hos barnfamiljen. Supermysigt rum och dom lagar skitgod mat! MUMS. Kommer nog trivas riktigt bra har. Sen flyttar jag in med Freja pa Liverpool st i borjan pa Oktober - tjohooooo! Can't wait.

Nej nu ska jag packa upp och ta lite bilder sa att ni kan fa ser hur det ser ut har!

LOTS OF LOVE

Ramlade nastan av stolen

BIG NEWS!! Hinner inte forklara nu - MEN kan saga att jag ska vara ARTIST MANAGER BACKSTAGE nasta tisdag och onsdag.

Kika in om nagra timmar!


<3

YOU CAN’T FORCE FEELINGS FOR SOMEONE AWAY. IT DOESN’T MATTER IF IT IS INCONVENIENT FOR THEM TO EXIST, OR IF IT IS BETTER FOR THE BOTH OF YOU NOT TO HAVE A RELATIONSHIP - THEY ARE STILL THERE, AND YOU ARE GOING TO HAVE TO DEAL WITH THEM EVENTUALLY.



TISDAG

tjohooo great day in sydney down under! Har fatt en massa utrattat.

Forst var det skolan mellan 8:00-10:30, sen 11:00 hade jag min RSA course alone med Dan i nagot hotel i stan, i foajen. Riktigt intressant faktsikt.

Sen blev det raka vagen till sjukhuset, tog en massa blodprov och grejer, ren rutin. skont att veta att man mar bra iallafall.

Sen hem, traffa tjejerna som ska flytta in har efter mig, kasta sig in i duschen och sen ner till Bondi Beach for att traffa skonaste tjejerna nagonsin, Johanna Z kompisar. At varldens godaste middag, pasta med champinjoner och vinsas, med vitt vin till det. Hey i loved it.

Imorgon ska jag och Sara (Johannas kompis) ga och rosta. Sista dagen. Sen ska jag jobba med mina gulliga bebisar. BYE NIGHTY NIGHT

-

det ar bara irriterande om du latsas att forsta nar du faktiskt inte gor det.

Greetings from NSW



Nog for att vadret borjar bli battre, men jag vill ha varme NU! Ligga pa stranden, bada, spela beach volleboll, dricka massa goda sommardrinkar och verkligen fa kanna pa att man ar i AUSTRALIEN!
Idag sa blaser det som bara den, det ar flera tusen manniskor i NSW som har varit utan el de senaste dygnet pga vinden. Och nere i Victoria ar det varldens oversvamningar. USCH, sant tycker vi inte om.

Idag ar det mandag och jag har bara legat och vilat ut. Riktigt skont, ar sa himla trott hela tiden. Har aven pratat med Camilla, och pa lordag morgon flyttar jag in hos dem! Bara for en period, tills jag hittar eget boende med Freja. Bor ju dessutom gratis och far gratis mat, det kan vara skont for tre veckor eller natt.

Nej nu borjar jag bli lite rastlos. Och riktigt sugen pa nagot sott, det var lange sen. Ska nog springa upp till butiken runt hornet och kopa..... nagot gott. Ikvall blir det nog att mota upp herrskapet fran igar och hitta pa nagot kul.

CIAO


We need old friends to help us grow old and new friends to help us stay young.

Hej halla alla dar hemma,

Har varit ivag hela dagen idag, men jag kan glatt meddela att bilder kommer upp idag! Nu alltsa. Sofie ringde mig imorse och fragade om jag skulle med till stranden - eh jaa klart jag vill?!?! Det var en stralande dag och riktigt varmt.
Hon, jag, Ellie, Viktor, Rosanna, hennes syster och tre nykomlingar fran Sverige mottes upp vid Bondi Beach och satte oss pa graset. Kopte en sallad, riiiiktigt god en, som hette tandoori chicken salad. mums.

Efter tva timmar blev alla rastlosa och akte hem till sig. Klockan 7 mottes vi upp igen, denna gang i narheten av Central Station dar Ellie, Viktor och Mans bor. Dom bjod pa svensk mat, namligen hemmagjorda kottbullar med brunsas och potatis! Det satt finemang i kistan. Sen trangdes vi ihop oss tio personer i deras lilla rum som knappt rymmer fyra, haha. Alla lag och satt over varandra i sangarna, men kul hade vi! Trakigt nog sa sticker killarna ivag pa en tripp runt Australien nasta helg, buhu.

Angaende lagenheten jag tittade pa igar sa har dom inte hort av sig, sa jag antar att jag inte fick den. Ska titta runt lite mer pa Gumtree, annars kommer jag nog ta Camillas erbjudande och flytta in hos dem (barnen jag passar). Det kan behovas for ekonomins skull.

Nu ska jag natta mig sjalv, har haft en kanondag sa jag mar super. Hoppas ni alla dar hemma mar lika bra som jag. Saknar er!

BILDER:


Vi har en liten lek vi kor med har borta... Man far inte saga ordet min pa engelska - alltsa mine. Tex. Who's camera is that? - It's mine. Da maste man gora 10 armhavningar, on the spot. Idag blev armhavningar gjorda vid Town Hall, i en pyttenliten hiss tillsammans med tva andra asiater, pa ett cafe och pa grasmattan vid Bondi Beach. Haha.








Armhavningar pa Bondi Beach


Not a good day in Down Under

Jag borjar bli riktigt trott pa all otur jag har haft sen jag kom hit. Blixten till kameran gick sonder, datan kraschade, Jenny stack och lamnade mig med alla dessa utgifter, schemat ar fucked up, det ar gratt, trakigt, kallt och blott och nu. Vet ni vad som precis hande? Jag tankte vara duktig och tvatta mina lakan under tiden da jag sprang ivag och kollade pa lagenheten. Nu nar jag hangde dem pa tork, vad ser jag da? Jo jag har tvattat min Ipod Touch i tvattmaskinen.

HUR KLANTIG FAR MAN BLI???!! Det maste finnas nagon lag pa att man inte far vara sa har distra. Den hade legat i tacket nar jag tog bort sangkladerna, och sen hade den slinkit med in i tvattmaskinen. Fan vad trott jag blir.

Juste, lagenheten. Den var fin, och tjejerna var helt underbara. Gillade det skarpt. Men det ar omoblerat. Annu mer utgifter. Dom hade nagra andra som ocksa var intresserade, sa jag far besked imorgon om jag far flytta in dar eller inte.


Har lite bilder fran igar nar vi var ute, men nu ar jag sa trott att jag nastan somnar sittandes. De kommer upp imorgon bitti! (sent ikvall for er dar hemma) Vi hade iallafall jatte roligt, jag motte upp Kimberly och Tracy och vi gick till Civic Hotel. Mycket dans och skoj, me like.

GOD NATT

Livin' the dreaam

Fredag morgon.

Har precis varit och halsat pa smattingarna som jag fran och med nu ska hjalpa till att ta hand om. VILKA GULLUNGAR!

De ar tre pojkar, 4 ar, 2 ar och 4 manader. Mamma Camilla ar huuur trevlig som helst, erbjod mig boende och mat helt gratis i utbyte mot att jag jobbade nagra timmar extra. Vet dock inte riktigt hur jag ska gora an, ska kolla pa lagenheten nu pa lordag med aussietjejerna och sa bestammer jag mig sen. Dom ska namligen flytta, nagonstans har i Bondi, till en stor villa. Med pool. Och jag far ha kompisar hemma nar jag vill.. Men jag vet inte, far se efter lordag.

Nu ska jag nog vila lite, sen maste jag stada och ga och handla mat infor ikvall. Klockan 6 kommer Sofie och hennes Ralph, och forhoppningsis kommer Ellie ocksa om hon kommer ifran jobbet. Sen ska vi uuuuut!

TREVLIG FREDAG ALLIHOPA

If we don't change, we don't grow. If we don't grow, we aren't really living.

Och sa ar det dags att saga God Natt fran Sydney.

Inte mycket har blivit gjort idag. Ingenting alls faktiskt. Har legat i sangen och kollat pa film, och sa somnade jag till en stund ocksa. Antar att jag behovde det, kroppen haller fortfarande pa och vanjer sig till det nya livet. Det har dessutom sporegnat hela dagen sa jag kande inte for att ga ut.  

Forsokte ta en god natt-bild men webcamen ar vardelos sa fort solen gar ner.


(jag ville visa mina nya fina mjukisbyxor fran Abercrombie & Fitch, men det gick ju sadar...)


Sovkladerna ar pa


Jag och min king size bed i bakgrunden. Obaddad dock.

true.

Show yourself.
Be yourself.
Enjoy yourself.
Play hard, so that you are in debt to yourself,
so that you must then work hard to repay it.
You're not better than anybody else,
but NOBODY is better than you.
Can't dance? SAYS WHO?


I’m having an out-of-body experience right now

Awesome. Breathtaking. True. Realistic. Tragic. Intense.

August Osage County hette pjasen, pa teatern STC. Helt galet bra acters. Ar ni i Sydney ar det ett maste att ga och se den!

At middag pa en tysk restaurang i The Rocks. Var dock inte sa hungrig sa lamnade halften, men olen var god!

Nu sitter jag och ater frukost, regnar idag och planerna pa att ga till stranden gick ju i stopet. Dom verkar ha nagon jakla arbetsplats har utanfor, sa att sova gar ju inte heller. Tror nog att jag ska ta en kopp te, en bra bok och lagga mig i min king size bed och lasa lite. Hur underbart later inte det?

RSS 2.0