You’re intoxicated by my very presence

Idag ar det tisdag, klockan ar 2:36 pm.

And I'm bored.

Var i skolan pa morgonen, hade keyboard typing. Ganska kul, satt bara och skrev hela tiden. Gjorde lite olika test. Ska lamna in n resume imorgon pa mina tidigare arbetsuppgifter, vilket innebar att jag kan ta bort en del kurser och fa pengar tillbaka. Och sa far jag tilbaka min klass - tjoho!

Imorgon ska vi (i min gamla klass) till nagon show vid The Rocks. Tydligen Sydney's basta, visas bara en gang om aret. Och innan ska vi ut och ata middag.

Nu ska jag satta igang och titta efter lagenheter!


-

I don’t know how to be close to you. I don’t know if I can.


EGOBOOST


AMUSE ME!

Snart ar det dags for manadsskifte, Septemer ar pa ingang! Ni dar hemma kanske inte ar lika glada som jag, men har borjar det kannas att sommaren ar pa vag!!

Har pratat med Raoul sa nu ar lagenhetsletandet igang pa allvar! Var ivag igar (sondag) och tittade pa en penthouse apt i Pyrmont, men det var ingenting for mig. Pyttetlitet (!!!) rum som jag skulle dela med TVA andra tjejer? Nje. Och sa var det riktigt stokigt. Nej tack, Jag letar vidare. Sa idag ska jag till Pyrmont igen och kolla. Hoppas att det ar battre.

Traffade aven Ellie igar, vi gick och stoooorshoppade, woho. Hon visade mig massor av bra affarer, med riktigt bra kvalite. Det basta av allt ar att vi har samma smak! Sa jag kande mig riktigt riktigt nojd nar jag kom hem med alla mina kassar. Can't wait to use them! Btw, hur roligt ar det inte nar man inser att man kan anvanda ett par jeans som ar tva storlekar mindre??! I was happy. Lopningen borjar ge resultat.

I lordags var jag hemma hos Soff' och Ralphie och blev bjuden pa varldens godaste pastaratt. Den dar Ralphie vet hur man lagar mat minsann.

Har kommer en bild pa mig och Soff' for nagon vecka sen nar vi var hos henne och spelade Wii:


Mysoutfit och roliga grimarser- CHECK


"Nos nihil efficere non possumus"

"For oss ar ingeting omojligt"

Och vem var det som skrev dessa sota sma ord till mig da? Jojuste, varldens basta Pauline <3
Satt precis och laste igenom ditt brev igen gumman - aldrig nagonsing har jag fatt ett sant fint brev skrivit till mig.


Du och jag - för oss är ingenting omöjligt <3


We can't run from who we are. Our destiny chooses us.

Sitter i skolan och pluggar. Eller ar i princip klar for resten av den har perioden, men anda. Klassen jag har under detta block ar.....RIKTIGT DALIG!! Ingen av dom kan ju knappt prata engelska, jag blir tokig. Och smarta ar dom heller inte. Sa jag ska forsoka rycka tag i Timetable-Tony (TT) och forsoka andra. Men han ar sa jakla envis, sa vi far se hur det gar.

Jag veeet att ni vill ha bilder men jag menar, hur ofta tar man bilder under en vanlig vardag?  Allt ar bra har borta iallafall, hade middag hemma hos mig igar med Sofie. At kott (som blev riktigt segt, haha) med potatis, tzatziki och sallad med feta ost. Mums. Sen akte vi in till den stora staden och kollade pa SALT tillsammans med hennes pojkvan. Ojojoj, jag gillade verkligen den filmen skarpt, den maste ni se! PA BIO!

Idag hander nog inget speciellt. Slutar klockan fem (om 2 1/2 timme) och da ska jag hem och prata med Raoul. Sofie forosker hjalpa mig att hitta lagenhet, jag tror faktiskt att jag har bestamt mig for att flytta till DARLING HARBOUR! tjoho. Sen maste jag ringa Dan och fixa med min RSA, sen kan jag antligen soka jobb som bartender. Fix-torsdag med andra ord.


Vad hander dar hemma? Jag ar nyfiken, maila mig!!

KRAM



"I'm far but I'm there "

Godmorgon pa er dar hemma.

Har ar klockan 5pm och jag ska strax ivag och handla lite mat. Servitrisjobbet igar gick riktigt bra (tycker jag iallafall), men han kunde inte saga an om jag far jobbet eller ej da det kommer 5 andra tjejer under veckan for att provjobba. Han skulle ringa mig pa fredag och meddela mig hur det blir. Det jag fick gora var att ha mina egna bord, ta bestallningar, servera, ta betalt m.m Riktigt roligt, alla var sa himla trevliga och det var ett otroligt fint stalle!

Igar kvall var jag ute med Elli i Bondi och at middag. Supermysig tjej det dar. Sen hamnade vi pa Eastern och tog en drink och pratade. Precis vad jag behovde.

Idag har jag bara varit hemma och slappat, laddade ner Eclipse sa har legat i min king size bed och tittat pa den. Imorgon sa ar det middag och film hemma hos mig, sa nu maste jag stada upp lite och ga och handla.

JUSTE - en himla acklig sak hande mig idag! Nar jag stod i duschen sa landade en kackerlacka pa mig!!! Jag trodde jag skulle fa en hjartattack.... Och den ar fortfarande kvar dar nere i duschen, jag stangde bara dorren... haha, far nog ga in till Raoul och be honom doda den.. Den ar STOR!

TOSHIBA




Min nya alskling....



PICS'


Hemma hos Sofie och hennes Ralph.


Jag och Sofie


Jag och Ellie!


Blev bjudna pa en flaska champagne


Sofie and Ralph


Pa restaurangen Oscars, supergod mat for bara 14 dollar!


Pa puben


Me and Keira!!


Me and Sof




Sofie trodde att hon hade hittat en kvarglomd handvaska i taxin, nar det sjalva verket var mattan pa golvet i taxin... Dags att aka hem, haha.


Me and Keira again, fodelsedagsbarn!

FRESH NEWS FROM DOWN UNDER

Heeeeey

Crazy weekend minst sagt!!

Den borjade med att Jenny ringde mig i fredags nar jag var pa vag till Sofie och sa att hon skulle flytta ut under kvallen. Jahaja, sa har star jag nu med en studio pa 380 dollar i veckan och inget jobb. great, tankte jag. Anyway, jag akte hem till Sofie och kollade pa film och spelade Wii med henne och hennes kompisar.


Under lordagen shoppade jag lite klader, en svart snygg troja och ett par svarta shorts. Hade pa mig det under kvallen, var riktigt snyggt faktiskt! Akte hem till Sofie som bjod pa coctails och traffade alla hennes vanner. Manga svenskar, men riktigt trevliga! Sen begav vi oss till Oscars, en popular restaurang/ bar i Darling Harbor. Avslutade kvallen pa hornet av Pitt St och Bathurst st. Det fanns en pub dar (kommer inte ihag namnet), och dar motte vi fodelsedagsbarnet Keira och hennes kompisar. Hade en trevlig kvall och somnade sedan gott i Sofies och Ralphs sang.

Idag kom jag hem runt eftermiddagen och var lite nere for det ar sa trakigt att bo sjalv. Men vad hander da?? Jooo jag far sms fran Sofies kompis Anna som jag traffade igar, hon bad mig ringa hennes manager pa hennes Cafe/restaurang for dom sokte servitriser!

Sa jag ringde, och han bad mig komma in imorgon kl 8 for att provjobba i tva timmar!!! Galet kul. Men jag ar stort nervos! Men anna ska ocksa jobba imorgon sa vi ska ta sallskap. Cafet ligger i narheten av mig, en station med taget bara. Superskont, aaaah jag ar sa glad!! Antligen far jag nagot att gora haha.


Bilder fran igar kommer i nasta inlagg!!

XXX


Good morning

Hello mates, how r u?
 
Vaknade precis upp i en superfin lagenhet, stadade som bara den igar. Och vi har antligen mat i kylen igen! Ska fira detta med att gora iordning en dunderfrukost!

Igar var jag bara hemma hela dagen. Forutom en snabb avstickare till Bondi Junction for att ata lunch med Sofie och Ellie. Det blev sushi, mums. Idag blir det nog film hemma hos sofie, och imorgon ar det restaurang och coctails for att fira sofies 20 ars dag!

Annars har jag inte sa mycket andra planer, ska nog ge mig ut och springa pa stranden idag. Vadret ar helt fantastiskt idag.


C Ya

i'm happy. are u happy?

Jag ar saaa glaaaad! Har kopt en ny dator!! Dock sa ar det engelskt tangenbord sa jag hoppas att ni kan forsta vad jag skriver anda.

Det ar en liten dator, inte for liten men inte for stor. OCh den ar ROD! Superfin rod farg. Och latt. Sa himla tjejig, haha. Men jag ar saaa nojd. Dyr var den, men inte en utav varstingarna dock. Man ska forsoka halla sig emellan de billigaste och dyraste, da far man valuta for pengarna.

Ar hemma idag fran skolan, har fatt urinvagsinfektion verkar det som. Eller nagon slags kombination av stress och vatskebrist. Har iallafall hallt i mig snart tva liter idag (klockan ar dessutom bara tio pa morgonen) och suttit och sugit pa en lime, haha. Men det verkar som att det borjar bli battre nu, imorse var det inte kul alls. Usch.

Ska iallafall forsoka plugga lite hemifran, borjade en ny kurs idag men ar ju inte dar sa jag ska forsoka lasa lite hemifran istallet. Forhoppningsvis sa missar jag inte alltfor mycket.

Pratade med mami igar, det var lange sen! Hon havdade valdigt strangt att om jag nu har kopt en ny dator sa maste jag lagga upp annu mera bilder. Men mamma, jag trodde det kravet endast gallde om man hade kopt nu kamera? ;-)

Tog nagra roliga bilder pa Jenny igar iallafall, hon ar sa liten att hon fick plats i pasen jag fick nar jag handlade datorn.






Hahaha tiny Jenny!

CRASH

Köriga dagar minsann!!
Sabine har åkt hem, snyft snyft. En himla härligt tjej det där, dock så kommer hon tillbaka i juni för att bo här förevigt så jag får snart se henne igen!
Jag har bara uträttat tråkiga saker de senaste dagarna, har varit på banken och fått mitt australiensiska bankkort! Sen hade vi avskedsmiddag för Sabine i måndagskväll, åt världens godaste pasta och vitlöksbröd! Mums.
Och mamma, trots att jag äter som en häst så har jag faktiskt gått ner 4 kg! STOLT (internt)
Sen pajade min dator i måndags också. mindre kul. Fick snabbt som attan springa iväg och köpa en extern hårddisk (för den andra snodde dom på mitt förra boende) och har fått över det mesta. Dock inte musiken, men jag har all musik på min Ipod. Så nu sitter jag och gör lite research på en ny dator, vilken ska man köpa????!
Måste typ springa iväg IDAG och köpa den, för har precis börjat ett nytt block. Och gissa vad alla mina tre kurser handlar om? Jo, DATORKUNSKAP! Blir lite svårt utan en dator....
Lite nytt härifrån på andra sidan jorden.
saknar er alla så himla mycket, hur har ni det där hemma? Hur är vädret??
KRAM

Crazy night

Heeeeeeeeeeej

Gaah torsdagskvällen var hur rolig som helst! Avslutade ju vårat block så drog ut med några i klassen. Aussies kan festa kan jag tala om!

Började halv två med att äta världens godaste lunch (kyckling med sås, pommes och sallad) och sen några glas vin till det. Sen gick vi vidare till något annat ställe i närheten av oxford st och delade på några flaskor vin. Sen var vi alla lite runda under fötterna (notera att klockan var runt 6!!) och tog taxin till the cross där happy hour hade börjat på World Bar (remember the teapots?) Väl där så blev det champagne! Och några drinkar efter det...

Och ja juste, roligaste av allt! Jag, Marcus och Oscar (vi var tre svenskar, och typ 10 aussies) lärde dem att sjunga helan går! Det var dock lite svårt för dem att hänga med i tjollahoppfarallalalalej då dom inte kan säga "rrrrrr" haha.

Efter det vet jag bara att vi gick till något ställe i närheten som hade initialerna LL (hade den stämpeln på handen...) och sen vaknade jag upp hemma. Haha




Candice, Ben och Oscar



Me and Keira. Världens gulligaste tjej!


Ben and Tracy, haha


Haha ehm...


haha omg


Candice and Oscar


Teapots!


Belinda and Tracy


Ben, Marcus and Tracy








Torsdag

och jag sitter i skolan. Har en stor presentation om en halvtimme, borjar bli lite smatt nervos... Ska nog springa ivag innan och kopa en kaffe, har inte riktigt vaknat an. (klockan ar halv elva am)

Igar traffade jag Sofie, hon och hennes pojkvan har precis flyttat och bor nu i ett jatte mysigt litet omrade! Dom har dessutom en stor swimmingpool, jacuzzi, bastu och gym i samma hus! och det verkar inte vara nagon som anvander det, sa vi satt i jacuzzin igar i tva timmar och tittade ut over sydney (det var fonster fran golv till tak och vi befann oss ett antal vaningar upp sa det var riktigt haftigt!)

Hennes pojkvan, Ralph, lagade dessutom en riktigt smarrig middag till oss. Varldens gulligaste! Sen spelade vi wii. Och jag forlorade, varje gang. haha. Men det var en riktigt harlig kvall, precis vad jag behovde.

Och under eftermiddagen, innan jag traffade sofie, sa var jag ute i tva timmar och joggade, rushade, promenerade och satt pa klipporna nere vid stranden helt sjalv. var helt underbart, kande mig sa harmonisk.

Ikvall sa ska vi fira att det forsta blocket ar slut sa vi ska ut direkt efter skolan och ata och umgas, alla vi i klassen. Nej skit ocksa, kom precis pa att jag glomde kameran... .Damn it

Hoppas att ni har det bra dar hemma, i miss u all!


Måndag

Har haft skola hela dagen, hade en presentation som gick riktigt bra. Ämnet var Event Industry Knowledge och jag skulle hålla en presentation om hur man håller sig uppdaterad inom industrin och current issues.

Sen kom jag hem, pluggade lite på de två inlämningar jag har imorgon och har endast tre frågor kvar! Sen har jag gjort mina dagliga 100 situps, känner mig väldigt nöjd. La även in en minuters planka efter situpsen, men efter det var jag helt död.

Sen kom Sabine hem med två överraskningar; En gigantisk vattenmelon och världens smarrigaste cheesecake! Gud så gott det var. Sådär lagom bra efter working out...


Working out.... Stretching - SÄLEN!


City 2 Surf

Idag så är det ett event som heter City 2 Surf! Det går ut på att folk betalar för att springa ett slags maratonlopp, från Town Hall (mitt inne i Sydney) till Bondi Beach. Pengarna går sedan till välgörenhet.

Jag ska nämligen göra en analys rapport om detta event, och då var det ju himla smidigt att målet var 10 min gångavstånd från mig! Så jag och Jenny gick ner till stranden och tog en massa foton som jag ska ha till min rapport. Det var maaaaaassvis med människor där! Det fanns även tält där man kunde köpa mängder med god mat och dricka.

Har även börjat på mitt tränigsschema inför sommaren, var ute och joggade i en timme på stranden i torsdags. Och idag blev det powerwalk hem från stranden (det är uppförsbacke hela vägen, och det var riktigt varmt idag i solen) och så gör jag 100 situps varje dag. Jenny är min coach, hon står och skriker på mig. Haha.

Här kommer lite bilder ifrån idag:




Bondi Beach



Mål!

Mer bilder


Min första riktiga middag på en månad!



The kitchenette


The spa!

I'M ALIVE, PROMISE!

Hej hej hallå bloggen

Har knappt haft internet, eller tid för den delen heller att uppdatera. Men nu har jag äntligen tagit lite bilder som jag tänkte lägga upp. Får se hur många det blir innan internet lägger ner. Nehe nu gjorde det de precis. Toppen. Går upp och ner hela tiden, jätte jobbigt! Nu är det tillbaka, great. Får skynda mig!

Igår hade jag min coctail kurs - SUPERKUL! och sen bar det av hem till Sofie för att säga hej och välkommen tillbaka och träffa lite folk. Slapp, knäpp men rolig kväll haha!


Gamla rummet - 260 dollar i veckan - vilket skämt.



NYA RUMMET!! och 70 dollar billigare!


Nu verkar internet ha bestämt sig för att det är för sent för att ladda upp bilder. suck.
Ska försöka ladda upp bilder i ett nytt inlägg, annars kommer det mer bilder imorgon!


In the middle

Heeeeeeeej

Äntligen verkar internet funka här. Men jag kastas ut lite då och då dock.

Är hemma från skolan, sitter och jobbar på mina sista uppgifter, allt ska vara inlämnat och klart nästa vecka. Men det klarar jag nog.

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna, går i skolan och umgås med folket där. Cailey är en riktigt trevlig tjej, hon bor i Wollongong så jag ska dit nästa helg och bo i hennes villa!

Hoppas att allt är bra med er därhemma? saknar er

RSS 2.0