Torsdag

och jag sitter i skolan. Har en stor presentation om en halvtimme, borjar bli lite smatt nervos... Ska nog springa ivag innan och kopa en kaffe, har inte riktigt vaknat an. (klockan ar halv elva am)

Igar traffade jag Sofie, hon och hennes pojkvan har precis flyttat och bor nu i ett jatte mysigt litet omrade! Dom har dessutom en stor swimmingpool, jacuzzi, bastu och gym i samma hus! och det verkar inte vara nagon som anvander det, sa vi satt i jacuzzin igar i tva timmar och tittade ut over sydney (det var fonster fran golv till tak och vi befann oss ett antal vaningar upp sa det var riktigt haftigt!)

Hennes pojkvan, Ralph, lagade dessutom en riktigt smarrig middag till oss. Varldens gulligaste! Sen spelade vi wii. Och jag forlorade, varje gang. haha. Men det var en riktigt harlig kvall, precis vad jag behovde.

Och under eftermiddagen, innan jag traffade sofie, sa var jag ute i tva timmar och joggade, rushade, promenerade och satt pa klipporna nere vid stranden helt sjalv. var helt underbart, kande mig sa harmonisk.

Ikvall sa ska vi fira att det forsta blocket ar slut sa vi ska ut direkt efter skolan och ata och umgas, alla vi i klassen. Nej skit ocksa, kom precis pa att jag glomde kameran... .Damn it

Hoppas att ni har det bra dar hemma, i miss u all!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0