hejdå!

- FINALLY A CHANGE I'VE BEEN LONGING FOR! NU BYTER JAG TILL BUBBLEROOM!

http://strand.bubbleroom.se/ 

Wake me up, wake me up when all is done

Efter en otroligt händelserik men smått omtumlande helg så sitter jag nu på jobbet igen. Jag kan anta att det är ingen som har missat det som hände i Norge i fredags? Fruktansvärt, finner inga ord. Det är fortfarande så svårt att förstå.

Förutom att ha suttit fastklistrad framför nyheterna hela helgen har jag dessutom varit på avskedsfest i Hammarby Sjöstad som var helt fantastikt galen och rolig, kom inte i säng förrän klockan 6 på lördagsmorgonen. Sen på lördag kväll var jag ute och åt på Vapiano i Gamla stan med finisarna Bella och Mikis, för att sedan runda av kvällen hemma hos Pao, där även Base tillslöt sig till oss och drack lite vin.

Blev en övernattning i Väsby och åt sedan supergod brunch med fina vänner, sen hem och var så trött att jag somnade två timmar i soffan med Hollie liggandes på mig (hihi, ja jag fick vara hundvakt i några timmar!).

Blev lite småplock i lägenheten under kvällen tills jag fick oväntat besök och då roade vi oss med en film, Limitless, tills vi sen stupade alldeles för sent i säng.



Nya kniv + gul lök + en trött linnea = ingen bra kombination



Brottningsmatch i Väsby


Goda drinkar på Fridays


Dödssköna människor på en sjukt rolig fest




Sen har jag även lite videos från vår galna fredagskväll men jag har lovat dyrt och heligt att inte lägga upp dom...


Make them wonder why you're still smiling.

Fredag - äntligen! Men det var ganska segt att ta sig upp ur sängen imorse då jag var bombsäker på att det var lördag. suck.

Har varit extremt lugnt på jobbet idag, som lugnet före stormen.

Ikväll blir det grillning i Brommaplan och sen ska jag nog vidare till hemmafest i Hammarby-Sjöstad. Får se hur mycket jag orkar, är helt slut efter de senaste veckorna.

Hade en supermysig kväll igår med Pauline, vi satt ute på balkongen och drack lite vin och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Uffepuffe valde dessutom att joina oss senare på kvällen, ytterst mysigt.

Nej nu ska jag återgå till jobbet




the accomplish of the day


will do.

Time to photoshop my life, touch up the edges, adjust the tones, blur out the background, focus on me and crop people out




What part of the word "NO" don't you understand?

Har haft en väldigt intressant vecka. Helgen löpte sånär smärtfritt, Stefan fyllde 31 och det firade vi på jobbet inne i stan med flera utav hans vänner. Hade en riktigt trevlig kväll. Vaknade av att telefonen ringde och en väldigt entusiastisk Cissi sa: "Du kommer väl idag?!!?". Det var bara att pallra sig upp ur sängen, ta en snabb dusch, ner med en iskall cola i väskan och sen bege sig till Vallentuna. Hade dock en sjukt mysig dag på hästryggen, precis vad jag behövde!

På kvällen kom Bella, Mikis och Paoi över och det blev en riktig tjejkväll bestående av godis, chips med dipp och en massa snack. Fina tjejer dedär!

Under veckan som har gått har jag träffat mamsen, fikat med några tjejkompisar och firat Johanna som fyllde 21 igår. Idag blir det en myskväll med världens bästa vän, och imorgon (fredag) har jag för en gångs skull inga planer! Kanske hinner med en joggingtur, vem vet.  





Ja, jag vet att bilden är suddig....









Jag på finaste Smulan

thank god it's friday

Denna vecka har haft temat: Födelesedagar.

Än så länge är jag uppe i fyra firandet under loppet av en vecka, and it's more to come. På lördag fyller Evas son Stefan 31 år, vilket ska firas här på jobbet. Nästa onsdag är det Johannas tur, så då blir det middag hemma hos henne. 6 födelsedagar på mindre än två veckor. Pust.

Ikväll blir det förhoppningsvis bio med folket som är hemma; HARRY POTTER! Passar perfekt en dag som denna.


Over n out,
Back to work kids



true that


men kaos

Under den senaste veckan har jag hunnit med födelsedagsfirande, inflyttningsfest, X antal filmkvällar, middagar med fina vänner och sol & bad. Plus hejdlöst massa jobb på det. Ikväll blir det födelesedagsfirande igen för personen nedan, tror vi beger oss mot Vitabersparken för en öl eller två.

Har massor med bilder (som vanligt) att lägga upp, men det kommer så fort jag väl befinner mig hemma!

TJA


HURRA, HURRA, HURRA, HUUURRAAA



Världens finaste tjej fyller idag 21 år! GRATTIS ÄLSKLING!


Torsdag

Jobbdagen är snart ÄNTLIGEN slut. Har haft en stört dålig dag, speciellt på den tekniska fronten. Suck.

Ska snart lämna skrivbordet och traska mot Konsum här i Slussen, ska köpa lite mat inför ikväll. Min lilla filur ska göra LANGOS, ååh det är så gott! Är så trött nu om dagarna, jag längtar verkligen till helgen. Men då är det full rulle igen, Fjäderholmarna på lördag dag, inflyttningsfest på kvällen och sen träffa Johannisen på söndag. Fredag är dock obestämd, men blir nog att jag rullar mot kära S-tuna för att möta upp Sofia och resten. We'll see. En lugn kväll blir det då iallafall.

Gotta go!


Det går bra nu

Och så är det redan onsdag. Var på väg att skriva tisdag. Helt sjukt vad dagarna bara springer iväg.

Igår kom fina Angelica över och åt middag hos mig, vi satt ute på balkongen och pratade ett bra tag. Planerade lite inför lördag då jag har min inflyttningsfest. Var så mysigt! Sen idag var det middag hos mig igen, denna gång var det världens bästa Base som kom över och hade handlat med sig både mat och vin. Det blev lyxmiddag!

Till förrätt hade vi grillade halloumi på en salladsbädd tillsammans med rostade pinjenötter, avocado och lite balsamvinäger över det. Sen åt vi ungsbakad lax i en supergod sås med potatis och sallad, och så fint riesling till det. Mumma! Sen hade jag tänkt att visa henne klipporna vid vattnet, som "bara låg fem minuter ifrån min lägenhet, jag lovar!". Vi var ute i en timme. Jag tänkte ta en "genväg". Gick ju sådär, blev en riktigt skogsmulletur kan jag säga. Stackars Sofia kämpade på i tunna ballerina och långklänning, haha. Till slut så kom vi fram, och bestämde oss för att den vägen jag hade tänkt ta från början var mycket kortare och MYCKET lättare att gå. Så nu vet jag hur vi ska gå på lördag.

Annars har jag bara jobbat på som vanligt, det är galet mycket på jobbet just nu innan allas semester. Imorgon ska jag hem till min bästa vän och äta langos. Sen blir det en liten övernattning där också.






Remember who you are

Idag har varit en skitdag, rent ut sagt. Har egentligen inget speciellt att syfta på (förutom att tvn brakade ner i golvet mitt i natten och jag höll på att skita på mig. Men den är lagad nu.), men den har bara varit grå och trist.

Har ju lovat att berätta lite om hur det känns att komma hem efter en sån här lång resa, från andra sidan jordklotet. Men det är så svårt att få ner i skrift, vet inte riktigt vart jag ska börja. Lyckan över att få träffa alla nära och kära igen är obeskrivlig, att veta att jag kan ringa min bästa vän när jag vill och att hon bara är någon halvtimme bort. Bara att få ha alla sina egna saker på ett och samma ställe och slippa leva i en resväska är en sådan lättnad!

Men sen så finns det ju dom dagarna som är lite sämre än dom andra. Såklart. Och det jag har märkt är att dom dagarna är verkligen S-K-I-T. Glappet mellan bra och dåliga dagar är så stort, alldeles för stort. Som en berg-och-dalbana. Ena dagen går allt superbra och man studsar på moln, men dagen efter vill man bara gräva ner sig under täcket och aldrig mera gå ut, aldrig mera träffa någon. Och varje gång det händer så försöker jag tänka: "Jaha, varför känner jag så här nu då?". Men än så länge har jag inte lyckats svara på den frågan, jag får bara acceptera att det är som det är och det kommer ta ett tag att komma tillbaka. Psykiskt alltså.

Men sen så är det ju så himla lätt att säga en sådan sak till skillnad från att verkligen tro på det. Vet inte hur många gånger mina fina vänner har fått sitta i långa samtal med mig och trösta mig. För egentligen ingenting, inget speciellt. Men dom lyssnar ändå och jag är imponerad över hur bra dom kan förstå hur jag känner när inte ens JAG vet det. Det kallar jag riktiga vänner.

Ska försöka hitta tillbaka till den röda tråden i det här inlägget. Vad kan man göra? Ingenting. Det är NU som du hittar dig själv, det är nu du blir som starkast i dig själv. Låt bara tiden gå, låt tiden läka. Det är verkligen det värsta att höra: "Det kommer ta tid". Men det är faktiskt sant, och ju mer du motarbetar det desto längre tid kommer det ta.


Tro på dig själv!




Helgen i korta drag

Har äntligen lyckats lösa internetfrågan på helt egen hand! Det konstiga är att jag endast kan koppla upp mig från min gamla laptop, inte den nya. Nåja, det funkar ju iaf och går någorlunda snabbt så jag är nöjd!

Helgen har varit.... spännande. Den började bra med utgång med finaste Angelica, vi gick till Snaps på söder. Sjukt rolig kväll! Mådde mindre bra på lördagen då pappa hämtade upp mig och vi tillsammans med Eva åkte till Kärsö och solade och badade. Eva hade dessutom gjort en supergod sallad med dressing till, och så hade vi självklart jordgubbar med oss.

Efter det drog jag till Alenka och Janne, Christers bror och hans fru. Det var poolparty, med all rätt då det var stekhett i lördags eftermiddag. Var kvar där ett bra tag och hade supertrevligt, sen kom Uffe och hämtade upp mig och vi åkte till Sebbe för lite krök (trodde jag). Nästan alla var helt döda efter fotbollsturneringen dom hade haft tidigare på dagen, men det blev en riktigt trevlig (men sen!) kväll ändå.

Söndagen tillbringades på ÖB med pappsen, vi fixade till inredningen i min garderob och bytte lampor och annat smått. Superskönt, nu kan jag verkligen bo i lägenheten. Jag trivs så himla bra här!

Intensivt

Har inget internet hemma i lägenheten så det är därför det är så glest mellan alla inlägg. På jobbet kan jag heller inte uppdatera varje dag då det är rätt så mycket att göra. Så det får bli som det blir tills jag får internet helt enkelt.

Under veckan som har gått har jag hunnit med grillkväll hos pappa & Eva, flytt av x antal lådor fyllda med massa barndomsminnen, pizza kväll hos mig med dem bästa, middag på balkongen med farmor och utekväll med finaste Angelica på Helenes krog. Vädret har ju varit helt fantastiskt och inte tänker jag låta jobbet stoppa mig från att njuta lite i solen. Det bästa med svenska sommaren enligt mig är de långa fina, LJUSA kvällarna. Helt underbart.

I kväll blir det utgång i stora staden med Sofie och hennes kompisar. Vädret är ju dock inte lika fint idag, men vi kommer nog få riktigt skoj ändå. Måste bara tänka lite på ekonomin, lever ganska knapert nu tills första lönen kommer.

Jag trivs iallafall hur bra som helst i lägenheten, sover som ett litet barn om nätterna. Ser fram emot att äntligen få sova ut imorgon bitti! Sen imorgon kväll är det poolparty och om det blir fint väder ska jag banne mig sola! Bor 5 min från Kaanan badet (eller hur det nu stavas).

Ha en trevlig helg!

RSS 2.0