Det går bra nu

Och så är det redan onsdag. Var på väg att skriva tisdag. Helt sjukt vad dagarna bara springer iväg.

Igår kom fina Angelica över och åt middag hos mig, vi satt ute på balkongen och pratade ett bra tag. Planerade lite inför lördag då jag har min inflyttningsfest. Var så mysigt! Sen idag var det middag hos mig igen, denna gång var det världens bästa Base som kom över och hade handlat med sig både mat och vin. Det blev lyxmiddag!

Till förrätt hade vi grillade halloumi på en salladsbädd tillsammans med rostade pinjenötter, avocado och lite balsamvinäger över det. Sen åt vi ungsbakad lax i en supergod sås med potatis och sallad, och så fint riesling till det. Mumma! Sen hade jag tänkt att visa henne klipporna vid vattnet, som "bara låg fem minuter ifrån min lägenhet, jag lovar!". Vi var ute i en timme. Jag tänkte ta en "genväg". Gick ju sådär, blev en riktigt skogsmulletur kan jag säga. Stackars Sofia kämpade på i tunna ballerina och långklänning, haha. Till slut så kom vi fram, och bestämde oss för att den vägen jag hade tänkt ta från början var mycket kortare och MYCKET lättare att gå. Så nu vet jag hur vi ska gå på lördag.

Annars har jag bara jobbat på som vanligt, det är galet mycket på jobbet just nu innan allas semester. Imorgon ska jag hem till min bästa vän och äta langos. Sen blir det en liten övernattning där också.






Kommentarer
Postat av: angelica

<3

2011-07-07 @ 11:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0