JAG HAR BLIVIT MED LÄGENHET!

Jag är sååå glad!!!

Lägenheten som det finns bilder på i inlägget under är nu MIN! Har nycklar och allt. Och vi tre tjejer flyttar in IMORGON!!! Sabine kommer ju bara stanna i två veckor till, och Jenny sticker iväg på praktik i september/oktober, så sen kommer jag ha den helt för mig själv!

Ägaren var hur gullig som helst, han har jacuzzi och allt! Det var så himla fint.

Det var lite kort om dagens händelswr, nu är klockan två och jag måste sova! natti natti

Onsdag kl 2:45 pm

Börjar blanda ihop dagarna, fick tänka till en stund för att komma på vad det är för dag idag.

Har inte så mycket nytt att komma med tyvärr, är inne i de mest intensivaste veckorna i plugget så det är plugg plugg och åter plugg. Och lite romantiska filmer som break ibland. Och angående vädret, jag har ju sagt att det har regnat varje dag, både mycket och lite. Men idag när jag satt i klassrummet (vi har inga fönster ut i det rummet) så hörde jag en utav aussietjejerna som precis kom in sa att it was pouring outside. Då regnar det. Mycket. Hällregn, det var som att hela himlen öppnade sig.

Nu är jag hemma och tänkte kolla på en film och sen fixa det sista med mina assignments. Och en har jag inte ens börjat med, suck. Är helt slut i huvudet.

Kollar fortfarande runt efter lägenheter, hittade en superfin studio i Bondi Garden. Men det var en liten studio på 35 kvm för en person, och det kostade $380/vecka. Alltså nästan 6500/mån. Njaaaaa....

Dock så ingår alla räkningar (såsom el, vatten etc), internet, tvättmaskin, möbler, eget badrum. Och 5 min promenad till stranden. Vad tycker ni?

Gumtree: Bondi Garden Studio 35m2, totally,self contained,private, modern

Gumtree: Bondi Garden Studio 35m2, totally,self contained,private, modern

Gumtree: Bondi Garden Studio 35m2, totally,self contained,private, modern


Good night

Nu är det midnatt här borta i Sydney, och det är dags för mig att hoppa i säng.

Har pluggat lite nu under kvällen, så nu känner jag mig inte lika stressad längre. Hann dessutom med en film; "Killers". Inte alls vad jag hade förväntat mig. Den var så otroligt töntig och dålig att jag höll på att dö, men visst skrattade man. Ibland. 




Council meeting

Hur tråkigt låter inte det på en skala??! Haha.

Har haft skola hela dagen, under förmiddagen hade vi rollspel hela lektionen. Gud så roligt det var, det var länge sen jag skrattade så mycket. Sen har vi haft i läxa under dne här perioden att gå på ett council meeting, alltså ett möte inuti deras town hall. Svårt att förklara då det inte riktigt är på samma sätt hemma i Sverige.

Det var väl intressant, men man förväntar sig att de högsta personerna som sitter i City of Sydneys kommiteé (eller hur det nu stavas) ska vara lite mer....strikta typ. Det var så rörigt! Folk som småpratade med varandra, en annan som satt och valde ut vilken godis han eller hon ville ha. Ingen lyssnade på chairsperson, alltså ordförande. Haha jaja. Sen mitt i allt var det en konsert som satte igång på groundfloor, det var något slags event, så ingen hörde vad någon sa. KAOS! haha

Nu måste jag sätta mig och plugga. see ya

Regn, regn & mera regn

Har spöregnat hela dagen. Och åskat, blixtrat och haglat. Så mycket att det haglade in i mitt rum, så jag var tvugen att lägga en handduk framför min dörr (som är 15 cm för kort!). gaaah jag vill ha SOMMAR!!

Och den 14e augusti flyttar jag och Jenny!! Förhoppningsvis blir det Manly, men Bondi och Coogee finns också på kartan. Har precis pratat med en Nick som hyr ur sin lägenhet i Manly, ska dit i veckan och titta på den.

Känner mig mycket bättre idag, har till och med gjort mina readings!


Förstår ni nu varför jag vill flytta?!

The flu

Var ett tag sedan jag uppdaterade, men har legat hela helgen med hög feber och jätte ont i halsen. Idag känner jag mig lite bättre, efter 12 timmar sömn..

Så den här helgen har det inte hänt så mycket, förutom att jag och Sabine var på Bondi Beach i fredags och shoppade lite. Och hoppade i vattnet såklart (inte konstigt att jag är sjuk...). Vi blev helt dygnsura, sen börja det dessutom spöregna. På kvällen gick vi till vårt kära poolhus och spelade biljard, igen. Blev bara ett parti för vi var så trötta, sen gick vi hem och la oss. Och på natten blev jag jätte sjuk.

Igår låg jag bara i sängen och kollade på fyra, fem filmer. Idag blir det ännu mera filmer, och strax ska jag gå ner och äta lite soppa. Ligger och nyser som en galning.

Här kommer lite bilder från Bondi Beach:


Jag misstänker att jag var en groda i mitt tidigare liv..


Turist...




Jag och sabine


Norton St.

Hej Allihopa!

Nu är jag hemma efter ett antal partin biljard med Sabine! Riktigt kul var det, som vanligt.

Annars har det inte hänt så mycket, har varit i skolan och jobbat vdrare på min assignment och idag gick jag och Sabine på premiären av Inception. Mycket djup film, men jag älskade den!

Nu ska jag hoppa i säng, några bilder har det inte blivit av den senaste tiden... Ska bättra mig.

SOV GOTT

Quick update

Hi everyone

Sitter i skolan och har ett engelskt tangenbord sa det kommer kanske bli lite svart att lasa detta inlagg. Nar jag blir battre pa engelska sa kommer det komma inlagg skrivna pa engelska istallet.

Har nu Event Regulatory Requirements och haller pa och jobbar med ett event som jag sjalv har kommit pa; Swedish Food and Beer festival. Det maste ha nagot att gora med mat och alkohol, for syftet med uppgiften ar att vi ska ta hansyn till de lagar och regler som galler i NSW. Riktigt spannande faktiskt!

Ikvall kommer jag sitta kvar lite i skolan med min grupp i Manage meetings for att jobba pa varan assignement som ska vara klar om 2 veckor. Sen sa blir det nog en tripp till biljardpuben pa Norton St med Jenny och Sabine.

Jag har knappt nagra planer alls till den kommande helgen, forutom att vi tydligen ska till nagon klubb pa lordag som Jennys aussiekompis Shahan kande till.

Nu maste jag fortsatta med mitt event,

See ya


Coogee Beach


Good morning from Sydney

Eller god förmiddag, här är klockan elva och jag har precis stigit upp.

För första gången på hela den här veckan så har jag INGENTING inplanerat idag, hur skönt är inte det?? Jenny och Sabine är iväg och buschwalkar med några av Sabines vänner och hon kunde bara ta med en, så nästa gång det min tur! Och det är bara skönt att jag fick vara hemma själv idag, ska sätta mig och gå igenom lite assignments, läsa en bok, gå och handla och tvätta.

Men just nu ska jag bara vila!

Här kommer lite bilder från down under:


Jag och Jenny inne på Hilton


Hilton




Kings cross


Shots in a tekanna!




Torsdag morgon kl 08:30

Godmorgon allihopa! Vaknade en timme för tidigt trots att vi var ute ganska sent igår. Jäkla jetlag. Nu kommer jag istället bli jätte trött runt 4 och somna i skolan.

Igår tog vi oss till Darling Harbour för att gå på Black Bird. Där fanns det supergoda drinkar för endast 70 kr styck! Och dessa var GIGANTISKA! Vi satt där ett tag och pratade och skrattade tills dom stängde, sen så åkte Sabine hem. Men jag och Jenny strosade längst George St för att se om det fanns något roligt stället som var öppet en onsdag kväll. Men vi var inte så värst uppklädda och vi hittade ingen bra pub så vi stannade vid ett snabbmatsställe så att Jenny fick äta en pizzaslize och sen drog vi vidare hemåt. En lugn kväll alltså.

Vilket var lika bra för ikväll ska vi till Hilton och ta några drinkar, och imorgon så är det ett privat event där allt är gratis.... Lördag är det middag på 360 och sen dunderutgång och på söndag är det beachparty med några av Sabines kompisar. Lär bli svinkallt, haha.

Nej nu måste jag sticka iväg till skolan, See ya




På väg in till stan


Där uppe ska vi äta på lördag, restaurangen heter 360.




Jenny och Sabine



Här var vi igår, på Black Bird i Darling Harbour.






The Black Bird


George St

Frustration

Jag har massor med bilder jag inte har lagt upp, men jag hinner inte för jag flänger runt som ett brev på posten! Blir galen på mig själv. Ikväll blir det iallafall Darling Harbour med vänner och några nyfunna klasskamrater, ska bli kul!

Men imorgon kväll har jag dejt med världens bästa Base på skype så då kommer jag ha möjlighet att lägga upp massa bilder, även dom som kommer tas ikväll.

Hoppas ni har det bra därhemma, här är det fint väder. Jätte varmt i solen! Men igår regnade det och stormade. Typsikt australian weather.

Har börjat med en assignment i skolan där jag ska create ett event med svenskt tema. Läraren blev jätte imponerad, tjoho. Dock så ska man ta hänsyn till en massa regler och lagar och licenser, så har inte en aning än om hur jag ska lägga upp presentationen än... gah. Har 5 veckor på mig.

Även om jag bara har varit här i snart en vecka så är jag så inne i engelskan så det känns jätte konstigt att byta språk när jag ska skriva blogginlägg, så ni får ha lite hänsyn till min tillfälligt bristande grammatik haha. Mitt huvud klarar inte två språk på samma gång ;)

Need to go, the shower is waiting! Bye


First day at school

Ja det var ju igår, nu är jag på väg till min andra dag i skolan. Som förövrigt verkar vara en riktigt bra skola!!

Jag var så himla nervös igår när jag skulle ta bussen till skolan, kom 45 min för tidigt till skolan. När har det någonsin hänt? Sen var det många andra internationella studenter som började samtidigt som mig, och Martin College verkar ha riktigt bra erfarenheter av internationella studenter. Me like. Har förövrigt superskönt schema. I 10 veckor framåt kommer jag börja kl 11 varje morgon och sluta 5, med lite raster då och då. Sen fredagar är jag helt ledig! Så jag hade en lektion igår på eftermiddagen, läraren var så himla cool! Typisk australiensisk kvinna med superskön dialekt, och det är en sådan människa som man verkligen respekterar. Hon är nog ganska sträng, men hon vill verkligen studenternas bästa. Hon har jobbat med alla olika typer av events, och hon känner och har själv jobbat med dem som anordnar eventet kring nyår med alla fyrverkerier. Så hon sa att hon nog kunde hjälpa mig att få en jobbplats där nu under hösten, eller till en massa andra olika events som fashion shows, beach festivals and stuff.

Dom vill verkligen få ut ungdomarna i arbetslivet, och lägger ner massa tid på att hjälpa oss att strukturera upp ett riktigt bra CV, bland annat. Jag är iallafall helnöjd!

Och engelskan? Jag var så nervös varje gång jag skulle säga något, orden fastande hela tiden i halsen på mig när jag skulle presenta mig själv inför henne och några andra studenter. Men hon sa sen att jag verkligen har en riktigt bra engelska, även de andra studenterna höll med och blev därför väldigt imponerade när jag sa att jag anlände i lördags! Så himla roligt att höra.

Oj vad långt det här blev... När jag kommer hem från skolan idag så berättar jag lite om min dag och även vad vi gjorde igår kväll! Det blev biljard, och jag tog för en gångs skull lite kort!!

See you

Busy day

Herregud, nu är klockan tjugo i elva här borta och jag har varit vaken sen klockan sex! Jag förstår inte riktigt hur jag orkar...

Idag träffade jag och Jenny Leanndra, kontaktpersonen. En supergullig, typisk australiensisk tjej som körde runt oss i Sydney och visade vart min skola låg, vilken buss jag ska ta imorgon och så hade hon letat upp ett riktigt bra shoppingcentrum ca 10 med bil från vårt boende. Så nu har jag ett värmeelement, en massa mat, busskort, saker till badrummet (juste, jag bytte rum nu under kvällen så jag har rummet bredvid Jenny och ett fräsch badrum!!) och en massa andra tråkiga saker som jag behövde.

Sen gick jag, Sabine och Jenny till en italiensk restaurang i närheten och åt riktigt god mat och delade på en flaska vin till det.

Dom planerar att åka till Darling Harbour inatt för att se på VM finalen (den börjar klockan 4 på morgonen här borta) men eftersom jag börjar klockan åtta imorgon och måste ta en buss som går klockan sju så måste jag skippa det... Hade dock varit riktigt kul, men det kommer fler helger. Nästa helg blir det sightseeing har jag och Sabine bestämt, ska bli så kul!

Jag har fortfarande inte hunnit ta några bilder, men det kommer!! Har inte gjort så roliga saker direkt men tar med mig min lilla digitalkamera till skolan imorgon.

Nu ska jag duscha och fixa mig för natten, see you


Busy day

Herregud, nu är klockan tjugo i elva här borta och jag har varit vaken sen klockan sex! Jag förstår inte riktigt hur jag orkar...

Idag träffade jag och Jenny Leanndra, kontaktpersonen. En supergullig, typisk australiensisk tjej som körde runt oss i Sydney och visade vart min skola låg, vilken buss jag ska ta imorgon och så hade hon letat upp ett riktigt bra shoppingcentrum ca 10 med bil från vårt boende. Så nu har jag ett värmeelement, en massa mat, busskort, saker till badrummet (juste, jag bytte rum nu under kvällen så jag har rummet bredvid Jenny och ett fräsch badrum!!) och en massa andra tråkiga saker som jag behövde.

Sen gick jag, Sabine och Jenny till en italiensk restaurang i närheten och åt riktigt god mat och delade på en flaska vin till det.

Dom planerar att åka till Darling Harbour inatt för att se på VM finalen (den börjar klockan 4 på morgonen här borta) men eftersom jag börjar klockan åtta imorgon och måste ta en buss som går klockan sju så måste jag skippa det... Hade dock varit riktigt kul, men det kommer fler helger. Nästa helg blir det sightseeing har jag och Sabine bestämt, ska bli så kul!

Jag har fortfarande inte hunnit ta några bilder, men det kommer!! Har inte gjort så roliga saker direkt men tar med mig min lilla digitalkamera till skolan imorgon.

Nu ska jag duscha och fixa mig för natten, see you


Pigg as a nötkärna

Ååh denna jäkla tidsomställning! Jenny frågade mig igår runt elva om jag inte ville följa med ut på en fest, men jag var så trött att jag själv knappt visste vad jag hette, så jag sa nej och somnade skönt i min säng runt halv tolv. Men sen har jag bara drömt om martin och jag på en massa flygplatser, totalt kaos. Det skulle väl föreställa mitt liv just nu.... Har vaknat lite till och från och nu ger jag upp. Klockan sex tände jag ljuset och nu sitter jag här, tänkte läsa en bok. Så fort Jenny och Sabine vaknar så ska vi gå ner och äta frukost, dom lär ju vara i härligt skick såhär dagen efter, haha.

Uppdaterar lite senare, ska ut med Leanndra idag och titta på skolan och köpa lite saker, sen kanske simma med Jenny och Sabine.

See you soon

Lite bilder från picnicen med Martin, hans pappa Lasse och Cathrine (känns som flera månader sen typ, fast det bara har gått en vecka) :





Finaste du <3


Saturday

Here you go, my new australian phone number: +61404236686.

Gud så trött jag är. Men klockan 5 var det värst, jag höll på att somna när vi satt på en bänk i shoppingcentret. Nu är klockan 22 här borta och jag är redo för sängen. Klockan 10 imorgon ska jag träffa Leanndra, min kontaktperson här i Australien. Hon verkar vara en toppen tjej, hon kanske dessutom kan hjälpa mig att ändra rum med tanke på att hon känner ägaren. Det finns nämligen ett rum ledigt precis bredvid Jenny, som dessutom har en väldigt fräsch toalett! Så jag ska försöka att byta så fort som möjligt, nu har jag varken kök eller badrum.

Jag har tyvärr inte hunnit ta några foton idag, men jag har andra lite äldre foton som jag är sen med att lägga upp:


Jag vet, jag gör en jätte konstig min. Men det är en riktigt mysbild. Gud vad jag saknar dig <3


Uffe jagar svan på midsommarafton. Inga fler kommentarer behövs tycker jag, en bild visar mer än 1000 ord.




Min packning, dagen innan avfärd. Man ser inte ens väskan liksom, haha.


Bangkok Airport

Första dagen i down under

Hej hej hallå alla där hemma

Tänkte ge er en liten uppdatering på vad som sker här borta på andra sidan jordklotet. För tillfället är klockan halv två på eftermiddagen och jag har precis tagit en lång, varm dusch. Hur skönt som helst! Duscharna/toaletterna är inte alls så farliga, inte alls som tvättstugan....Usch, dit kommer jag inte våga mig ner själv i sommar.

Anyway, jag somnade i ungefär en timme på förmiddagen och sen dess har jag packat upp alla mina saker (samt tagit en dusch, som jag precis skrev). Så nu är det snyggt och prydligt i mitt rum. Det är nästan molnfritt på himlen, men det är riktigt kallt... Runt 13-15 grader, så om man inte rör på sig så börjar man frysa riktigt rejält. Det märkte jag när jag sov, trots att jag hade både leggings, strumpor, linne och fleese på mig. Och täcke.

Ja, än så länge har jag ju inte upplevt en hel dag i down under.. Faktiskt bara en halv. Men planer för resten av dagen är att följa med Jenny och hennes kompisar runt i området och gå till ett shoppingcenter. Hon knackade precis på min dörr (hon är också från Sverige) då hon precis fått höra att jag har checkat in. Hon sa även att hon gärna finns här som stöd, för hon vet hur jobbigt det är de första dagarna.

Nu känns det att man är i Australien, "allt löser sig".

Mitt nya nummer i Australien är : 0404 236 686, sen ska det vara + och några siffror men jag har inte hunnit kolla upp dem än.

För att kolla in boendet, gå in på www.georgiahouse.com.au

Nu måste jag sminka mig och göra mig klar för att ge mig ut och shoppa. Hon hade även ett riktigt bra tips på ett litet värmeelement så att jag slipper frysa. SKÖNT!

See you soon

-

Näääe, jag verkar ha hamnat bredvid någon jävla landningsbana, landar plan konstant hela tiden och det låter som att de ska krascha in i huset. SUCK. Öronproppar på.

I have reached my final destination

Sådär. Nu är jag äntligen framme!

Sverige, Tyskland, Englad, Thailand och slutligen Australien på drygt ett dygn, vad sägs som det? Nej usch vilken resa, nästa gång åker jag business class!!

Klockan är här 08:20 och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Känns så uppochner. Packa upp orkar jag inte riktigt ta itu med än, skulle behöva lägga mig ner en stund och smälta alla intryck och allt som har hänt de senaste dygnet.

Jag är hungrig men jag vet inte vart jag ska gå och äta för jag känner inte till stället, och det är dessutom stängt nu eftersom det är så tidigt. Och jag är dessutom alldeles för trött för att ge mig ut på upptäcksfärd, ännu mindre på humör. Skulle nog behöva en powernap för att få tillbaka energin.

Har inte tagit några bilder än, men det kommer! Jag har ju ändå ett helt år på mig....

BYE BYE SWEDEN, I'M LEAVING YOU FOR AUSTRALIA!

Gaaah det här händer inte. Det är the big day och mitt simkort är inaktivt. Verkar som att dom har stängt av mitt abonnemang några dagar för tidigt.... HELVETE! Hm hur löser jag det här nu då.... Får köpa kontantkort på arlanda. Ja så gör vi, det blir bra.

Dåså, idag sticker jag!! Allt är packat och klart, packade nog om 4-5 gånger för att det var så otroligt svårt att veta vad jag skulle ha med mig och så blev det alltid övervikt! Men nu är det precis på gränsen, 23 kg, finally!

Det är som att dom små fjärilarna i magen har förökat sig med varandra och skapat miljontals barn, så känns det i min mage just nu. Tänk om jag missar planet i Frankfurt? Eller i London? Tänk om vi störtar (flygrädd som jag är) ??? Help meee'

Så nästa gång vi hörs här så är jag i AUSTRALIEN! Fan vad coolt det ska bli.

Planet lyfter 15:15, klockan 13:00 har vi samling på Arlanda för avvinkning. Usch vad jobbigt, har fasat för den här dagen jätte länge. Och nu har jag precis duschat, ska gå ner till simhallen och sola en snabbis och sen bege mig till mamma för att hämta bilen och sen packa den.

Det här händer inte. Det är inte verkligt.


Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen. Gah vilken galen dag.

Först tvätt, sen lunch med Mia, sen klippa håret (som blev riktigt bra!) hem och vika tvätt i 30 min, sen Stinsen och handla massa nödvändigheter inför resan med martinpartin i typ två timmar, hem och vila en timme sen direkt till mamsen som överraskade oss med att vi skulle gå ut och äta! Det blev O'learys och det var superduper gott! Därav ut och jogga imorgon när jag har vaknat...

Jisses. Mina fötter värker. Nu ska jag och älsklingen avsluta dagen med The Losers och sen somna gott i sängen. Imorgon är det ännu en galen dag; banken, akutshopping, fixa med blommor till mamma, middag med Pappa och Eva och sen massa folk som kommer över till oss för att "fira" att jag åker iväg. Haha.

Och packningen? Den väger 5 kg för mycket och ännu har jag inte packat ner smycken, plattång, hårfön, väskor, volume master mm.m.m.m.m.m JAG HATAR ATT PACKA!

Sweet dreams, nu är jag så pömsig att jag knappt vet vad jag skriver. GODNATT

Jag blir galen!

Jag har max fått sova tre timmar inatt då jag verkar ha blivit riktigt allergisk mot gräs. Var allergisk förra året också, men i år verkar det ha tredubblats. USCH vad jobbigt det är. Ska bli skönt att komma ner till ett "vintrigt" Sydney.

Nåja nog om det. Gick upp sju imorse och gick ner och tvättade, sen kunde jag inte somna om på grund av ovanstående probelm. Nu hänger tvätten på tork och jag har ätit två stekta ägg med isbergssallad (låter jätte konstigt, jag vet, men det var riktigt gott!) och en kopp té till det.

Strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, har klipptid i hornstull kl 11. Igår packade jag mina resväskor (kommer upp en bild senare idag på hur bra det gick, HAHA), träffade Angelica som kom över en stund med Anton för att säga hej då och ge mig lite avskedspresenter. Gulliga du. Sen tog jag bilen hem till Cillen för att äta en underbar tonfisksallad och njuta av kvällen på deras mysiga uteplats. Gah sista gången vi sågs nu, det känns i magen... Usch vad jag kommer sakna alla!

Senare idag ska jag och Martin bege oss någonstans för att shoppa nödvändigheter till resan. Och kl sju är det middag hos mamsen. Men så fort jag får tid över ska jag lägga upp bilderna från helgen!

Ciao


(tänk er detta, gånger 10 typ, så såg min resväska ut igår...)

Det är lite läskigt nu

Hej hej hallå

Jag har lite mycket att göra just nu, men jag tänkte ge en snabb uppdatering över helgens bravader.

Igår var det min avskedsfest med släkt och vänner hemma hos mamma. Riktigt roligt var det faktiskt, blev överraskad med en utfrågning om Australien. Och med tanke på att jag knappt är påläst så gick det förvånadsvärt bra haha.

Vi drog vidare till Gården inne vid Norra Bantorget och hade det jätte mysigt! Drack en massa goda drinkar och pratade om allt möjligt.

Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt med min pojke och nu under kvällen blev vi utbjudna av hans pappa och hans fru på picnic vid Rosersbergs slott. Hur härligt som helst och underbar mat!

Har tagit en massa bilder som strax kommer upp,

Hörs sen!

6 dagar kvar

Jag har ont i magen. Inte bara för att jag åker om mindre än en vecka, utan också för att jag är besviken. Besviken på en vän jag trodde hade mer att komma med, som var någon att lita på. Förstår inte vad jag gör för fel.

Men det kan också bero på att jag har insett att jag är laktosintolerant och jag åt youghurt och hade mjölk i kaffet till frukost i morse hemma hos Angelica, bra där. Jag får nog skylla mig själv lite...

Var hemma hos Angelica igår och sov där, hade det hur mysigt som helst. Satt och tittade på Spiderman 3 (som för övrigt är en PINSAM film) och åt grönsaker med dip. Har nog aldrig sovit så bra som jag gjorde inatt hemma hos henne, dom hade världens skönaste säng!

Nu är jag hemma och ska städa, sen kommer min kusin Tobbe, hans sambo Linn och deras bebis Zac. Kul! Det ser jag verkligen fram emot.

nej nu måste jag röja och fortsätta packa, update lite senare!


Jag har inte glömt er. Ni ställer alltid upp, alltid! Både när det gäller att lyssna och få mig att tänka på annat.
Och det är precis det jag ska göra nu. Tänka på något annat. Tack för att ni finns <3


RSS 2.0