Busy day

Herregud, nu är klockan tjugo i elva här borta och jag har varit vaken sen klockan sex! Jag förstår inte riktigt hur jag orkar...

Idag träffade jag och Jenny Leanndra, kontaktpersonen. En supergullig, typisk australiensisk tjej som körde runt oss i Sydney och visade vart min skola låg, vilken buss jag ska ta imorgon och så hade hon letat upp ett riktigt bra shoppingcentrum ca 10 med bil från vårt boende. Så nu har jag ett värmeelement, en massa mat, busskort, saker till badrummet (juste, jag bytte rum nu under kvällen så jag har rummet bredvid Jenny och ett fräsch badrum!!) och en massa andra tråkiga saker som jag behövde.

Sen gick jag, Sabine och Jenny till en italiensk restaurang i närheten och åt riktigt god mat och delade på en flaska vin till det.

Dom planerar att åka till Darling Harbour inatt för att se på VM finalen (den börjar klockan 4 på morgonen här borta) men eftersom jag börjar klockan åtta imorgon och måste ta en buss som går klockan sju så måste jag skippa det... Hade dock varit riktigt kul, men det kommer fler helger. Nästa helg blir det sightseeing har jag och Sabine bestämt, ska bli så kul!

Jag har fortfarande inte hunnit ta några bilder, men det kommer!! Har inte gjort så roliga saker direkt men tar med mig min lilla digitalkamera till skolan imorgon.

Nu ska jag duscha och fixa mig för natten, see you


Kommentarer
Postat av: Pauline

Fina, fina människa! Hur går allt hitills? Du måste berätta om skolan imorgon, är så nyfiken! ÄR stolt över dig som bloggar så flitigt, det är ett måste att du fortsätter med.. :)

Nu ska tröttispaoi krypa i säng, jobb imorgon (som vanligt), inte för att du kommer få en mindre händelserik dagdirekt haha... :)

Saknar dig otroligt mycket! Ska försöka skaffa Skype imorgon. Älskar dig! <3

2010-07-11 @ 23:14:48
URL: http://fyndigt.blogg.se/
Postat av: Sofia Base

Gumman, funkar din skype nu? :)

Vill prata med dig! Känns för länge sen nu ju...



Håller med Pauline, älskar att du uppdaterar hela tiden, det gör att vi överlever här hemma...



Är inne på din blogg alldeles för många gånger om dagen! Love you

2010-07-12 @ 08:26:25
Postat av: Linnea

Aw sweeties <3



Jag tycker det är kul att blogga, det är skönt att få skriva av sig lite :) Jaa min skype funkar, säg bara när så skypar vi!



Vad söta ni är, jag längtar hem så fruktansvärt mycket... Men det blir bättre för varje dag som går, måste försöka släppa Sverige och njuta nu när jag väl är här. Men saknar er båda otroligt mycket! Pao säg till när din skype funkar :)



Älskar er båda två kopiöst mycket <3<3

2010-07-13 @ 00:15:24
Postat av: Pauline

Precis! Tänk inte allt för mycket på oss som jag skrev förut i mitt hemska brev haha.. Släpp allt här hemma lite grann och fokusera på vart du är nu och vad du gör! (Glöm inte bort oss för den sakens skull)

Det ska jag, ska tvinga F att hjälpa mig installera det :)

Älskar dig! <3 <3

2010-07-13 @ 10:35:05
URL: http://fyndigt.blogg.se/
Postat av: Pauline

Åh, och hur var din "nya" mail? Kan inte vara på facebook på jobbet och tänkte skriva ett mail till dig :) <3

2010-07-13 @ 11:40:16
URL: http://fyndigt.blogg.se/
Postat av: Linnea

Haha det var inte hemskt, sluta nu! Hur gulligt som helst. Jaa jag har borjat gora det nu, har borjat lara kanna annu mer manniskor och ikvall ska vi till darling harbour och ta en drink! :D



Hahah oouh, vill ha lite detaljer sen hur det gar med Mr X! Skicka mail pa [email protected]



Love you! <3

2010-07-14 @ 08:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0