Vilken värdelös skitdag!

Dagen började med att jag först vaknade upp klockan tre. Sen klockan halv fem. Sen halv sex. Sen klockan sju. Ja ni fattar, jag fick knappt en blund!

Hade planerat att tvätta idag, så jag förbereder tvätten och fixar lite och tittar ut. Vad ser jag? Det SPÖregnar. IDAG IGEN! Men så tänkte jag att jag är ju hemma imorgon också, förhoppningsvis är det bättre väder då eller så skiner det upp senare på eftermiddagen.

Jag tar istället en promenad upp till köpcentret för att äntligen få hämta ut mitt efterlängtade paket som mamma skickat. SVENSKT LÖSGODIS! Kom redan förra torsdagen, men pg.a. alla dessa jäkla helgdagar så har postoffice varit stängt. Clayton sa att idag är det iallafall öppet! Lätt på foten och med bra musik i öronen skuttade jag upp till köpcentret. För att se att postoffice var stängt. Dagen förstörd. Nu kan det inte bli värre.

Johorru, lyssna på det här. Jag kommer hem och inser att mitt enda bankkort som jag har är borta. Puts väck. Jag måste ha slängt det i soporna, för det var i mitt rum igår innan jag storstädade. Springer ut till sopstationen utan för vår lägenhet, Johanna gick nämligen ut med soporna igår kväll. Självklart hade sopbilen varit där på morgonen och hämtat allt. Säkert därför jag inte fick någon sömn dessutom.

Panikade lite och insåg att jag endast har 40 dollar i kontanter och det finns ingen möjlighet för mig att ta ut pengar. Pengar som jag inte ens har. Men lönen ramlar in om två dagar, hur tusan ska jag då få ut den? Efter en dags fundering så beslutade jag för att föra över pengarna när dom kommer till Johannas svenska konto och ta ut dom därifrån. Beställde ett nytt kort via internet, och vips så var problemet löst.

Ser sen dessutom att molnen har spruckit upp och solen tittar fram. Jippie, jag kan tvätta! Sätter igång tvätten och den är igång i ca 45 min. Då börjar det spöregna igen. Awesome. Mina lakan var i tvättmaskinen, så jag kommer få sova utan lakan ikväll. Jätte skoj. Verkligen min tur.

Jag hänger ut tvätten och inser dessutom att den inte ens är ordentligt genomsköjld! Det fanns fortfarande rester av tvättmedlet kvar på vissa delar, och dessutom massa rosa ludd från en nyköpt tröja. Nybörjarmisstag. Skärpning Linnea.
Inser att jag måste tvätta om hälften av allt det jag nyss har tvättat i 76 minuter.

The final thing är att jag hade planerat att göra en god köttfärssås med sallad till middag ikväll. Jag har för mig att jag såg lite salladsblad i kylen och köttfärs i frysen. Nope, det enda jag har är köttfärs. Inga tillbehör what so ever, inte ens tomatsås!

Mitt humör är verkligen i botten nu och jag sa nyss väldigt bestämt till Clayton att idag så skiter jag fullständigt i min diet och vi ska minsann beställa pizza. End of discussion.

Han mumlade något försiktigt om att jag gärna fick säga till när jag ville beställa så skulle han ta fram numret.

Stackarn. Det är inte lätt att vara kille ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0